Home Gadgets FRITZ!Fon C5: de nieuwe alleskunner voor Smart Home en telefonie

FRITZ!Fon C5: de nieuwe alleskunner voor Smart Home en telefonie

by Mark van Truijen

AVM introduceert de FRITZ!Fon C5. Deze nieuwe DECT-telefoon is een telefoon en Smart Home-afstandsbediening in één. Hij heeft alles dat kenmerkend is voor de FRITZ!Fon, zoals HD-telefonie, een antwoordapparaat en diverse telefoonboeken, plus handige functies als online radio, e-mailontvangst, babyfoon en een alarmfunctie. Bovendien bedien je je muziek en Smart Home-applicaties eenvoudig binnen het thuisnetwerk met de nieuwe C5. De FRITZ!Fon C5 is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 79 euro.

AVM_FRITZFon_C5_Lifestyle_02_en

FRITZ!Fon C5: grote veelvoud – eenvoudige bediening
De FRITZ!Fon C5 heeft alle handige functionaliteiten, zoals sneltoetsen, doorschakelen van gesprekken, gesprekken met drie partijen, een alarmfunctie en een babyfoon. Je personaliseert de C5 door verschillende beltonen toe te wijzen of muziektitels van de mediaspeler als beltoon in te stellen. Het hoge-resolutiekleurendisplay en de berichtenknop laten met één druk op de knop de ontvangen oproepen, berichten op het antwoordapparaat, e–mails en beschikbare software-updates zien.

Een alleskunner met telefonie, muziek, Smart Home-bediening en webdiensten
De FRITZ!Fon C5 is bovendien te gebruiken als afstandsbediening voor veel applicaties binnen het slimme FRITZ!-thuisnetwerk. Schakel tussen apparaten die zijn aangesloten op smartplugs en Smart Home-applicaties, zoals de FRITZ!DECT 200 of FRITZ!Powerline 546E, om bijvoorbeeld aangesloten lampen aan of uit te schakelen. Of reguleer de verwarming met de radiatorthermostaat Comet DECT. Met de geïntegreerde mediaspeler speel je eenvoudig muziek of foto’s af op de FRITZ!Box of andere mediaopslagapparaten, zoals een Smart TV. Vanaf de 6.50-versie van het FRITZ!OS-besturingssysteem voor de FRITZ!Box is de C5 zelfs te gebruiken om live beelden van het intercomsysteem te ontvangen of de deur te openen.

Ten slotte kun je met de telefoon e-mail en RSS-feeds ontvangen, en online radio of podcasts beluisteren – het hoge-resolutiekleurendisplay (180 ppi), een verlicht toetsenbord en intuïtieve menunavigatie helpen de gebruiker bij al deze functies.

Ecomodus en encryptie bij het telefoneren
Wanneer de DECT Eco-modus is ingesteld, schakelt de DECT-radio-overdracht volledig uit tijdens stand-bygebruik. Gevoelige lichtsensoren verlengen de stand-bybatterijduur met wel twaalf dagen door de verlichting van de display en het  toetsenbord aan te passen aan het omgevingslicht. Een geïntegreerde bewegingssensor doet de handset ontwaken wanneer een gebruiker hem oppakt. Zoals bij alle DECT-telefoons van AVM wordt ook bij de C5 elke verbinding standaard versleuteld. De robuuste DECT-standaard draagt spraak-, audio- en controlegegevens van de FRITZ!Box over in versleutelde vorm, zodat de veiligheid gewaarborgd blijft.

FRITZ!Box: de ideale partner
De nieuwe FRITZ!Fon C5 is het perfecte accessoire voor je FRITZ!Box-router en werkt optimaal met alle FRITZ!Box-modellen met geïntegreerd DECT-basisstation voor DSL, kabel, LTE (4G) of glasvezel. In de gebruikersinterface van de FRITZ!Box zijn instellingen van de FRITZ!Fon eenvoudig te configureren. AVM biedt regelmatig updates voor de FRITZ!Box en de FRITZ!Fon, zodat de FRITZ!Fon C5 altijd de nieuwste functies heeft en zonder beperkingen te gebruiken is.

De belangrijkste voordelen van de nieuwe FRITZ!Fon C5

 • Draadloze DECT-telefoon met veel nuttige functies, waaronder Smart Home-functies.
 • Goede geluidskwaliteit dankzij HD-telefonie, full-duplex handsfree communicatie.
 • Internetradio, e-mailontvangst, handsfree bellen, babyfoon, alarmfunctie, wisselen tussen oproepen, gesprekken met drie partijen
 • Smart Home-bediening van smart plugs als FRITZ!DECT 200
 • Kleurenscherm met hoge resolutie , verlicht toetsenbord
 • Spraak encryptie voor meer veiligheid
 • Live beeld van webcams en intercomsystemen, inclusief deuropeningsfunctie
 • Bediening van UPnP-mediaservers en Smart Home-apparaten
 • Telefoonboek voor driehonderd telefoonnummers, online contacten en meerdere antwoordapparaten
 • Bellijsten, niet-storenfunctie
 • DECT Eco: radionetwerk wordt automatisch uitgeschakeld in stand-bymodus
 • Nieuwe functies eenvoudig toe te voegen dankzij gratis updates
 • Bediening van FRITZ!Box-functies inclusief WiFi-switch, Smart Home-applicaties, afspeelfuncties van de mediaserver
 • Eenvoudig te beheren functies zoals beltonen en achtergrondafbeeldingen via de FRITZ!Box-interface
 • Tien uur spreektijd, tot twaalf uur stand-bytijd
 • Licht- en bewegingssensor voor energiezuinig schermgebruik
 • Aansluiting voor 3,5 mm headset voor handsfree bellen en muziek luisteren
 • Volumeknoppen aan de zijkant van de handset

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x