Home Gaming Fractured Online Free Week lanceert 25 mei

Fractured Online Free Week lanceert 25 mei

by Jos Vis

gamigo en Dynamight Studios kondigen de komende gratis week aan voor de eerste echt dynamische, isometrische open-wereld MMORPG – Fractured Online. De gratis week van toegang begint op 25 mei en eindigt op 31 mei.

Tijdens de gratis week worden MMORPG-fans uitgenodigd om in te loggen in de wereld van Fractured Online tijdens de Closed Beta Test om het continent Aerhen te verkennen, waar de mens grotendeels de leiding heeft, en unieke biomen zullen het overlevingsinstinct van spelers tot het uiterste pushen. De bergen zijn koud en meedogenloos; het vulkanische gebied is heet en benauwend; plotselinge stortbuien teisteren het steppe-bioom. De enige goede kwaliteit is de toendra-regio, omdat deze minder weersafwijkingen heeft. Helaas zijn er genoeg wezens om je zorgen over te maken. Jotunns, Mammoths, Arctic Wolves en verschillende Elementals zijn slechts enkele van de woeste fauna die spelers zullen tegenkomen wanneer ze dit nieuwe land bezoeken.

“We zijn verheugd om MMORPG-fans over de hele wereld gratis en zonder verplichtingen een week lang gratis toegang te kunnen bieden tot Fractured Online”, zegt Jacopo Gallelli, medeoprichter en CEO van Dynamight Studios. “Er is genoeg te doen tijdens de gratis week, zoals deelnemen aan een robuuste spelergestuurde economie, items en uitrusting maken voor persoonlijk gebruik of handel, of de wapens opnemen tegen verschillende monsters of andere spelers in PvE/PvP-gevechten. Wat spelers in het spel doen, is volledig aan hen, omdat ze ofwel een eerlijk leven kunnen leiden als herder, boer of handwerker, of een gewelddadiger pad van jagen en aaseten kunnen kiezen.

De weg naar de winterlancering van Fractured Online is geplaveid met verschillende grote updates. Deze zomer verwelkomt de game de Wildfolk, een nieuwe planeet, en eindspel PvP-evenementen en in de herfst zullen de Demon-race en hun planeet verschijnen, samen met religies en een verdere uitbreiding van het crafting-systeem. Spelers die genoten hebben van hun gratis weekervaring en die de weg van de game naar de lancering willen volgen, worden aangemoedigd om een ​​Founder’s Pack aan te schaffen. Het pakket biedt een aantal exclusieve in-game content, maar het geeft spelers van de gratis week ook de mogelijkheid om verder te gaan waar ze gebleven waren.

Om de aankomende gratis week van Fractured Online te herdenken, heeft gamigo een artwork-trailer uitgebracht die een aantal opwindende beelden laat zien, samen met een even opwindend voice-over-nummer. De combinatie van beeld en geluid helpt spelers dichter bij de wereld van Fractured Online te komen op een manier die hun interesse zeker zal wekken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: