Home GamingAndroid ‘Fortnite’ arriveert deze GFN Donderdag met GeForce-prestaties en touch-controls

‘Fortnite’ arriveert deze GFN Donderdag met GeForce-prestaties en touch-controls

by Jos Vis

Fortnite op GeForce NOW met touch-controls op mobiel is nu beschikbaar voor alle leden, te streamen via de Safari browser op iOS en de GeForce NOW Android-app.

De volledige lancering – inclusief het verwijderen van de wachtlijst – volgt op een succesvolle bètaperiode waarin meer meer dan 500.000 deelnemers meer dan 4 miljoen sessies hebben gestreamd naar honderden mobiele apparaattypen.

De closed beta gaf het GeForce NOW-team de kans om te testen en te leren, wat resulteerde in geoptimaliseerde touch-controls op het scherm en spelmenu’s, met gameplay die intuïtief aanvoelt. Het eindresultaat is een touch-ervaring voor gamers om van te genieten.

Bij Nvidia bedanken ze de deelnemers, die met hun miljoenen gestreamde sessies deze verbeteringen mogelijk hebben gemaakt, met een Priority-lidmaatschap van drie dagen – of verlenging voor bestaande Priority-leden. Zie hieronder voor details.

‘Fortnite’ te streamen op GeForce NOW 
GeForce NOW biedt miljoenen gamers de mogelijkheid om hun favoriete pc-games – zoals Fortnite – naar bijna elk apparaat te streamen. Games renderen op pc’s in de cloud met krachtige NVIDIA RTX GPU’s en gameplay naar die apparaten brengen in een fractie van een seconde. 

Beginnen is eenvoudig. Ga naar de GeForce NOW-lidmaatschapspagina en kies uit een van de drie niveaus. RTX 3080- en Priority-leden krijgen een geüpgradede ervaring met graphics van hogere kwaliteit, snellere toegang tot servers en meer functies. Nadat je je hebt aangemeld, kan je native GeForce NOW gamestreaming-apps downloaden voor pc, Mac, Android of tv, of meteen beginnen met streamen via play.geforcenow.com.

Leden kunnen hun Epic Games-account koppelen via het menu Instellingen > Verbindingen om zich bij het opstarten van het spel automatisch aan te melden bij Fortnite.

Met de toevoeging van touch-controls, krijgen Fortnite spelers op mobiel GeForce-prestaties die ze kunnen aanraken. RTX 3080-leden streamen verbeterde graphics die renderen met maximaal 120 frames per seconde op bepaalde 120Hz Android-apparaten en kunnen spelen met miljoenen andere Fortnite-spelers over de hele wereld. 

GeForce NOW beheert patches en game-updates voor leden. Als er nieuwe seizoenen komen of een nieuwe modus dropt, zijn leden altijd klaar voor de game. Toen no-build Battle Royale in Fortnite arriveerde met de lancering van Fortnite Zero Build, konden GeForce NOW-leden meteen spelen. 

Voor tips over de spelmechanismen of een opfrisser over het spelen van Fortnite met touch-controls, kijk je op de Getting Started-pagina van Fortnite

Een driedaags bedankje voor beta-deelnemers 
Als dank aan leden die hebben geholpen Fortnite’s mobiele touch controls te verbeteren tijdens de Closed Beta-periode, kunnen deelnemers een driedaags Priority-lidmaatschap inwisselen voor GeForce NOW. Priority-leden krijgen hogere prestaties, toegang tot premium servers en verlengde sessies van zes uur, voor een verbeterde game-ervaring. 

Leden kunnen het gratis promotielidmaatschap inwisselen door de instructies te volgen in de e-mail die zij ontvangen. Eenmaal in het inwisselportaal, volg de overige instructies op het scherm om de promotie te activeren. 

Begin met gamen
GFN Donderdag betekent altijd meer games. Leden kunnen deze games en meer vinden op de cloud deze week: 

Meld je aan voor een RTX 3080-lidmaatschap of een Priority-lidmaatschap om deze en andere van de 1.300 beschikbare games te spelen op de dienst. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: