Home Gaming SOEDESCO werkt samen met indie-ontwikkelaar Gardenfiend Games

SOEDESCO werkt samen met indie-ontwikkelaar Gardenfiend Games

by Jos Vis

Vandaag heeft SOEDESCO hun samenwerking aangekondigd met de onafhankelijke game-ontwikkelingsstudio Gardenfiend Games. SOEDESCO is nu de uitgever van de aankomende actie-avontuur-horrortitel Perennial Order, die naar verwachting in 2023 wordt uitgebracht.

Het team van Gardenfiend Games, ontwikkeld door een wereldwijd team van professionals, is enthousiast over de samenwerking: “We werken al meer dan een jaar aan ons passieproject. Het is onze debuutgame in een nichegenre, maar SOEDESCO zag het potentieel in ons en ons project. Het was duidelijk dat SOEDESCO onze opwinding deelde voor de wereld die we creëren. Ons team werkt er hard aan om iets geweldigs te maken voor de fans van de boss rush- en horrorgenres. Met de steun van SOEDESCO zal het team in staat zijn om volledig te realiseren onze visie voor Perennial Order. We zijn ervan overtuigd dat ze met hun expertise en geweldige talent een fantastische partner voor ons zullen zijn.”

Bas de Jonge, Business Development Manager van SOEDESCO, ziet deze samenwerking als een geweldige kans en voegt hieraan toe: “We zijn meer dan enthousiast om onze krachten te bundelen met Gardenfiends Games. De hoeveelheid passie die ze hebben voor wat ze doen is echt inspirerend, en samen zullen SOEDESCO en Gardenfiend Games deze titel zo goed mogelijk maken.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: