Home Gaming FOR HONOR™ ONTHULT ALLE SPEELBARE HELDEN EN MULTIPLAYERMODI OP GAMESCOM

FOR HONOR™ ONTHULT ALLE SPEELBARE HELDEN EN MULTIPLAYERMODI OP GAMESCOM

by Mark van Truijen

Betreed het slagveld met de For Honor Closed Alpha, van 15 tot 18 september op PlayStation 4, Xbox One en PC! Registeren voor de Closed Alpha kan HIER!

Ubisoft debuteert tijdens Gamescom met de volledige lijst van 12 speelbare Helden in For Honor™, de geprezen nieuwe actiegame. De Ridder, Viking en Samurai facties hebben elk vier elitekrijgers, die het grote verschil op het slagveld kunnen maken. Naast de volledige verhaalcampagne, die onthuld werd tijdens E3 2016, bevat For Honor vijf uitdagende Multiplayermodi: Dominion, Brawl, Duel, Elimination en Skirmish.

Alle Helden hebben hun eigen set van vaardigheden, wapens, pantser en vechtstijl. Met een brede waaier aan aanpassingsopties kunnen spelers hun Helden zo personaliseren dat ze er niet enkel uniek uitzien, maar ook perfect hun vechtstijl vertegenwoordigen.

UBISOFT® ONTHULT INHOUD VAN FOR HONOR™ COLLECTOR’S CASE


Vandaag, tijdens Gamescom, onthult Ubisoft® de inhoud van de For Honor Collector’s Case, een Uplay exclusieve editie. Deze bevat premium digitale en fysieke content, samen met drie metalen helmen (1 helm per factie, schaal 1/3) en de Season Pass

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x