Home GamingAndroid FOOTBALL MANAGER 2016 komt vandaag uit

FOOTBALL MANAGER 2016 komt vandaag uit

by Mark van Truijen

De echt voetbalfanaten onder ons hebben de bèta-versie van Football Manager 2016 ongetwijfeld al gespeeld. Na wekenlang wachten is eindelijk de definitieve versie verkrijgbaar in de winkel. Dit seizoen tilt Football Manager 2016 de voetbalmanagement ervaring opnieuw naar een nog hoger niveau.

De belangrijkste kenmerken voor de selectie dit seizoen zijn ongetwijfeld de twee nieuwe speltypes. De ‘Fantasiecompetitie’-modus laat het toe om je eigen team samen te stellen en het op te nemen tegen je vrienden. Met ‘Maak een club’-optie voeg je je zelfgemaakte team toe aan een bestaande competitie en kan je zo uitgroeien tot de beste. Naast de twee nieuwe speltypes is Manager aan de zijlijn ook een belangrijke nieuwe toevoeging in Football Manager 2016. Stel je eigen personage samen en juich je team naar de overwinning vanaf de zijlijn.

Er zijn ook enkele nieuwe kenmerken toegevoegd aan de In-Game Editor en de Pre-Game Editor.

In-Game Editor

De In-Game editor is altijd een populaire tool geweest sinds de introductie ervan in 2014. Feedback van de spelers wordt gebruikt om deze tool de hele tijd aan te passen. De voornaamste toevoeging is dat je vanaf nu je eigen attributen kan aanpassen door de In-Game Editor te gebruiken. Vind je dat je te weinig goals scoort of er teveel goals binnen gelaten worden? Verander je Aanvallers en Verdedigers van plaats. Alle veranderingen die je maakt zullen een direct effect hebben op je team, en voornamelijk op hun training.

Pre-Game Editor

De grootste focus dit jaar bij Pre-Game Editor was om meerdere dingen aan te passen in een keer. Het belangrijkste voorbeeld zijn de outfits van de spelers. Als je meerdere teams aanpast kan je dit doen in een keer en de outfits van elk team helemaal aanpassen in plaats van individueel.

Bij Football Manager 2016 heb je vanaf nu ook de mogelijkheid om meerdere zaken te dupliceren. Zo kan je gemakkelijker teams, competities en spelers aanmaken.

In het Football Manager 2016-pakket is ook het aparte speltype Football Manager Touch (voor zowel computers als high-end tablets) inbegrepen, speciaal ontworpen voor spelers die een vlottere en meer gestroomlijnde ervaring zoeken, en zich hiermee kunnen richten op de hoofdtaken van een manager. Football Manager Touch 2016 speelt in op carrières die je op je computer bent gestart en door middel van de cloud overgezet worden naar je iPad. Verlies nooit je voortgang en speel wanneer en waar je wil.

Football Manager 2016 (voor PC en Mac) is nu verkrijgbaar in de winkels. Football Manager Touch (voor high-end tablets) en Football Manager Mobile (voor iOS en Android) worden verwacht rond de kerstperiode.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x