Home Gadgets Firmware-update maakt devolo dLAN® 1200-adapters twintig procent sneller Firmware-update maakt devolo dLAN® 1200-adapters twintig procent sneller

Firmware-update maakt devolo dLAN® 1200-adapters twintig procent sneller Firmware-update maakt devolo dLAN® 1200-adapters twintig procent sneller

by Mark van Truijen

Devolo, marktleider in Powerline-producten en smart home-specialist, geeft zijn premium dLAN-modellen in het productportfolio een snelheidsboost. Dankzij een gratis firmware-update verbeteren nieuwe en bestaande klanten hun bandbreedte met gemiddeld twintig procent op elk model in de dLAN 1200-serie. Daarnaast zorgt een verbeterde wifi-functionaliteit van devolo’s huidige vlaggenschipproduct, de dLAN 1200+ WiFi ac, voor nog meer stabiliteit.

Update van het Powerline-ledstatusdisplay

De drempelwaarde voor wanneer het Powerline-ledlampje rood kleurt in plaats van wit om een slechte verbinding aan te geven, is bij beide modellen vastgesteld op 20 Mbps (in plaats van voorheen 8 Mbps). devolo heeft deze verandering doorgevoerd om tegemoet te komen aan de toegenomen eisen voor een modern thuisnetwerk.

Automatische updates met devolo Cockpit-software

devolo biedt zijn ‘devolo Cockpit’-software als handig alternatief voor handmatige downloads en doe-het-zelfinstallaties van firmware-updates. De software is gratis beschikbaar voor klanten van devolo op www.devolo.nl en heeft tal van extra functies, zoals het monitoren van de kwaliteit van de verbinding tussen de afzonderlijke dLAN-adapters. Naast handige tips voor het verbeteren van de bandbreedte updatet devolo Cockpit automatisch de firmware van alle dLAN-adapters in een thuisnetwerk. Daarmee is het na de simpele installatie aan de gebruiker om te relaxen en te genieten van zijn Powerline-netwerk ­– in de wetenschap dat zijn systeem altijd up-to-date is.

Prijzen en beschikbaarheid

De adapters dLAN 1200+ en dLAN 1200+ WiFi ac kosten respectievelijk 74,99 euro en 129,99 euro, en de Starter Kits voor nieuwe Powerline-gebruikers zijn verkrijgbaar voor respectievelijk 139,99 euro en 189,99 euro (retailadviesprijzen inclusief btw).

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: