Home Gaming Final Fantasy XV Royal Edition en Windows Edition verschijnen in maart

Final Fantasy XV Royal Edition en Windows Edition verschijnen in maart

by Mark van Truijen

 Square Enix Ltd., onthult vandaag de nieuwe  FINAL FANTASY® XV ROYAL EDITION voor Xbox One en PlayStation®4 en meer details over het komende FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION voor STEAM®, Origin en Windows 10.

Deze speciale versies zijn verkrijgbaar vanaf 6 maart. Naast de hoofdgame bevatten ze meer dan 20 add-ons / DLC (downloadbare content)-extra’s, en andere toevoegingen, zoals een uitgebreide map van Insomnia met nieuwe vijanden en zijmissies, en een first-person camerastand.

FINAL FANTASY XV ROYAL EDITION en FINAL FANTASY WINDOWS EDITION bieden toegang tot het volgende*:

  • Uitgebreide map: Insomnia City Ruins – Ontdek gloednieuwe zijmissies en vijanden zoals Cerberus en Omega op de uitgebreide map van de Crown City van Insomnia. Spelers kunnen hier ook een gevecht aangaan met de Rulers of Yore.
  • Een volledig bestuurbare Royal Vessel-boot – Deze laat spelers het gebied tussen Cape Caem en Altissia verkennen, waardoor de wereld van Eos nog groter wordt. Spelers kunnen aan boord van het voertuig ook vissen om nieuwe vissen en recepten te ontdekken.
  • Een nieuw accessoire dat de actie “Armiger Unleashed” kan activeren – Wanneer de Armiger is opgeroepen, kunnen spelers krachtige aanvallen gebruiken. Na het verzamelen van alle koninklijke wapens, kunnen spelers een speciaal accessoire vinden in een onbekend deel van de wereld. Met dit accessoire krijgen ze toegang tot Armiger Unleashed.
  • Een nieuwe first-person camerastand – Hiermee kunnen spelers de game ervaren vanuit Noctis’ perspectief.
  • Een schat aan downloadbare content inclusief wapens, skins voor de Regalia-wagen en voorwerpensets.
  • Alle huidige season pass-content inclusief EPISODE GLADIOLUS, EPISODE PROMPTO, MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES** en EPISODE IGNIS
  • Archive – Spelers kunnen de “Cosmogony”-verhalen bekijken die over de wereld van FINAL FANTASY XV zijn verspreid. Op verschillende plaatsen zijn ook aanvullende plaatselijke mythes en legendes te ontdekken die spelers meer inzicht in de spelwereld geven.
  • Missie om de Regalia Type-D te krijgen en versterken.

*Vereist internetverbinding
**FINAL FANTASY XV MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES op console vereist een Xbox Live Gold-abonnement of PlayStation®Plus-abonnement.

Vanaf 6 maart is ook het FINAL FANTASY XV ROYAL PACK verkrijgbaar. Dit downloadbare pakket bevat alle nog niet eerder verschenen content die wordt toegevoegd met de FINAL FANTASY XV ROYAL EDITION. Dit pakket is te koop voor alle bestaande spelers vanFINAL FANTASY XV, zodat die ook kunnen genieten van de nieuwe extra’s.

Een benchmark-indicator en aanwijzingen die spelers helpen hun pc’s te optimaliseren voor de game zijn beschikbaar vanaf 1 februari. Meer informatie hierover vind je op de officiële website. FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION ondersteunt Native 4K- en 8K-resoluties met HDR10 en DOLBY ATMOS®, naast doorgaande mod-support. Hieronder vind je de minimum, aanbevolen en 4K HDR pc-specificaties voor spelers die willen genieten van de ultieme ervaring op pc*.

FFXV tabel.PNG

*Wanneer de computer van de gebruiker niet aan de eisen voldoet, of zelfs wanneer deze wel aan de eisen voldoet, kan het gebeuren dat de game niet goed functioneert vanwege de combinaties of compatibiliteit tussen de drivers, hardware en software.

FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION*komt beschikbaar voor STEAM, Origin en Windows 10. Vanaf 1 februari is de digitale, downloadbare pc-versie beschikbaar als pre-order, bij sommige online-winkels inclusief pre-order- en ‘early purchase’-bonussen. Wanneer spelers de game pre-orderen in de Windows Store, ontvangen ze als bonus het “FFXV Powerup Pack.” Dit pakket bevat items die zijn ontworpen om de speler sterker te maken voor gevechten. Wanneer spelers de game pre-orderen op Steam, ontvangen ze als bonus de “FFXV Fashion Collection.” Dit pakket bevat divers kostuums voor de prins. Wie de game pre-ordert op Origin ontvangt als bonus de  “FFXV Decal Selection.” Dit pakket bevat een reeks coole en kleurrijke bestickeringen voor de Regalia-wagen. Meer details over de ‘early purchase’-bonussen worden later onthuld. Meer details over de pre-order-bonussen vind je hier: http://sqex.to/FF15PC.

*Houd er rekening mee dat de fysieke disk-versie alleen een installatieprogramma bevat. Om de game te kunnen spelen zijn een internetverbinding en Steam-account vereist. De kosten van de internetverbinding zijn voor rekening van de klant.

De Europese versie van de FINAL FANTASY XV ROYAL EDITION bevat een omkeerbare hoes-inlay met artwork van de beroemde artist Yoshitaka Amano. Fysieke versies van zowel de FINAL FANTASY XV ROYAL EDITION als de FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITIONzijn nu verkrijgbaar als pre-order via de SQUARE ENIX-winkel en sommige andere winkels.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x