Home Gaming Final Fantasy XIV Online passeert grens van 16 miljoen spelers wereldwijd

Final Fantasy XIV Online passeert grens van 16 miljoen spelers wereldwijd

by Mark van Truijen

Tijdens een Letter from the Producer LIVE-stream vanuit San Francisco, maakte SQUARE ENIX® bekend dat de immer groeiende community van FINAL FANTASY® XIV Online nu de grens van 16 miljoen geregistreerde gebruikers wereldwijd is gepasseerd. Met dit indrukwekkende cijfer beleeft de populaire MMORPG een nieuw hoogtepunt in de aanloop naar de release van de derde grote uitbreiding, FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers™, op 2 juli 2019.

Tijdens de livestream onthulde producer en director Naoki Yoshida ook diverse nieuwe details over de komende uitbreiding, inclusief:

  • Details over het aangepaste gevechtssysteem, inclusief aanpassingen aan role-acties.
  • Updates voor het FATE-systeem, zijmissies en job quests
  • Aanpassingen aan job-synergie en een betere balans tussen jobs
  • Diverse ‘quality of life’-verbeteringen en UI-updates

Daarnaast is de nieuwe officiële benchmark-software nu beschikbaar als download. De benchmark-software bevat naast gloednieuwe beelden van Shadowbringers ook een character creator waarmee spelers de speelbare personages kunnen zien zoals ze in de game verschijnen – inclusief de nieuwe Hrothgar- en Viera-rassen. Spelers die de benchmark-software gebruiken om personages te maken, kunnen die vervolgens overbrengen naar de volledige game. De officiële software-benchmark is hier te downloaden:https://eu.finalfantasyxiv.com/benchmark/.

In FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers reizen de Warriors of Light voor het eerst naar een andere wereld om te veranderen in de Warriors of Darkness, met als doel de nacht te herstellen en de wereld te redden van de Flood of Light die de Apocalyps dreigt te ontketenen. De uitbreiding brengt een schat aan nieuwe elementen, inclusief de nieuwe Dancer- en Gunbreaker-jobs, de Hrothgar- en Viera-rassen, een verhoogde level-cap, prachtige nieuwe gebieden, raids, en nog veel meer.

FINAL FANTASY XIV Online blijft de belofte waarmaken om het beste van de FINAL FANTASY-ervaring naar het online-domein te brengen en is nu beschikbaar voor Windows, Steam, PlayStation®4 en Mac®. Alle versies van FINAL FANTASY XIV Online zijn te koop in de Square Enix Online Store: https://ffxiv.eu.square-enix.com/

Spelers kunnen alle versies van Shadowbringers pre-orderen op de officiële pre-order website: https://sqex.link/0ef9d

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: