Home Gaming Final Fantasy XIV Online blijft uitbreiden met officiele lancering Oceania data center

Final Fantasy XIV Online blijft uitbreiden met officiele lancering Oceania data center

by Mark van Truijen

SQUARE ENIX® lanceert vandaag het Oceania Data Center van de hooggeprezen MMORPG FINAL FANTASY® XIV Online. Deze lancering wordt in de game op verschillende manieren gevierd.

Het Oceania Data Center wordt vandaag tegelijk met Patch 6.08 gelanceerd. Spelers kunnen het nieuwe datacenter gebruiken voor het maken van nieuwe personages, terwijl Home World Transfers vanaf 26 januari mogelijk zijn. Op dit moment zijn er vijf werelden beschikbaar. Deze worden allen aangeduid als “New Worlds”, wat betekent dat spelers die overstappen naar deze nieuwe werelden of nieuwe personages ervoor maken speciale bonussen ontvangen, waaronder:

  • Gratis Home World Transfer voor spelers die overstappen vanuit een andere wereld
  • Dubbele EXP voor zowel nieuwe als overgezette personages (tot level 80)
  • Gold en Silver Chocobo Feathers zijn inwisselbaar voor speciale in-game-beloningen
  • En meer…

Alle details over de verschillende voordelen en bonussen vind je hier: https://sqex.to/GPWd0 

Om de lancering te vieren, is een kaart van Australië en Nieuw-Zeeland gemaakt in de stijl van de in-game wereldkaart van Hydaelyn. De kaart bevat de grote steden en bezienswaardigheden, naast diverse in-game-wezens die bewoners van bepaalde regio’s bekend zullen voorkomen. Een bureaubladversie van de map is hier te downloaden: https://sqex.link/FFXIV_ANZ_map

Het Oceania Data Center is in de eerste plaats bedoeld om iedereen in de Oceanië-regio een vlottere speelervaring te bieden, maar is ook het startpunt van een plan om de wereldwijde servercapaciteit voor het spel uit te breiden en opstoppingen tegen te gaan, nu steeds meer mensen de game gaan spelen.

Omdat met de opening van het Oceania Data Center de wereldwijde servercapaciteit is verhoogd en de speeltijd en inloggewoontes van bestaande spelers geleidelijk weer normaliseren, wordt de verkoop van FINAL FANTASY XIV Online Starter Edition en Complete Edition vandaag hervat. Nieuwe registraties voor de Free Trial blijven voorlopig opgeschort, maar de situatie zal regelmatig bekeken worden om het moment te bepalen waarop de registraties heropend kunnen worden.

Alle details over het hervatten van de verkoop en de toekomstige geplande uitbreidingen voor de Noord-Amerikaanse, Europese en Japanse datacenters zijn hier te vinden: https://sqex.to/4arS7


De in-game beloningen van de All Saints’ Wake

Tenslotte is het All Saints’ Wake in-game-event begonnen in FINAL FANTASY XIV Online. Van vandaag tot 2 februari kunnen spelers die willen deelnemen aan dit griezelige evenement zich melden bij de Adventurers’ Guild Investigator in Old Gridania en op avontuur gaan om speciale beloningen te krijgen, inclusief:

  • Clown’s Outfit – Kledingset
  • Modern Cosmetics – Clowning Around – Face-paint
  • Haunted Pumpkin Set – Decoratie voor buiten
  • Pumpkin Flower Vase – Decoratie voor binnen

Meer details over het All Saints’ Wake-evenement zijn hier te vinden: https://sqex.to/UapeH

De main theme-song van Endwalker is verkrijgbaar als digitale download. Deze song is gezongen door Sam Carter van de populaire band Architects. Bekijk hier de officiële muziekvideo: https://youtu.be/FXYUjJrGMjA

Spelers die het meeste uit hun in-game audio-ervaring willen halen, worden uitgenodigd om de nieuwe “Immerse Gamepack FINAL FANTASY XIV Edition” van Embody uit te proberen. Dit pakket biedt een gepersonaliseerde, ruimtelijke audio-ervaring in FINAL FANTASY XIV. Lees meer en activeer een gratis proefperiode van 14 dagen op: https://embody.co/pages/ffxiv.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x