Home GamingAndroid Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition verschijnt 23 januari

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition verschijnt 23 januari

by Pim, Sel

Square Enix Ltd., maakt bekend dat het geliefde action-RPG-avontuur FINAL FANTASY® CRYSTAL CHRONICLES® op 23 januari 2020 terugkeert met gloednieuwe functies als FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition voor het Nintendo Switch™-systeem, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en mobiele iOS- en Android-apparaten.

De coöperatieve action-RPG FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES® is volledig geremasterd, inclusief gloednieuwe functies om de ervaring magischer dan ooit te maken! Speel met vrienden of solo, verken een verbluffende fantasiewereld, maak nieuwe herinneringen met fantastische personages en geniet van heerlijke action-RPG-gameplay.

Hieronder een overzicht van de voornaamste vernieuwingen van FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition:

  • Verbeterd beeld en geluid – Beleef de wereld van FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES op verbluffende nieuwe manieren, met verbeterd beeld en geluid om het meeslepende avontuur nóg magischer te maken.
  • Nieuwe ingesproken stemmen – De speelbare helden komen tot leven met gloednieuwe voice-overs terwijl ze spreuken gebruiken en strijden tegen woeste monsters.
  • Nieuwe online multiplayer – Speel online met één tot drie vrienden om samen gevaarlijke monsters te verslaan en kerkers te doorlopen*. Alle spelers kunnen meedoen, want FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition ondersteunt cross-play tussen verschillende systemen.
  • Nieuwe kerkers en eindbazen – Uitdagende nieuwe kerkers en eindbazen zijn aan de game toegevoegd voor nog meer fun en spannende gameplay-mogelijkheden.
  • Nieuwe looks en items voor personages – Onderscheid je met gloednieuwe looks en voorwerpen om je personage mee uit te rusten en om te gebruiken tijdens je magische reis.

Check de trailer van de game hieronder:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: