Home Gaming Fight Against the Darkness and The Betrayer’s War, Act II voor Descent: Legends of the Dark, nu verkrijgbaar

Fight Against the Darkness and The Betrayer’s War, Act II voor Descent: Legends of the Dark, nu verkrijgbaar

by Jos Vis

De Vierde Duisternis is naar Terrinoth gevlucht! Vandaag is de lancering van Descent Act II: The Betrayer’s War, het vervolg op het populaire en veelgeprezen bordspel van Fantasy Flight Games, Descent: Legends of the Dark! Gedreven door de keuze van de speler, bouwt de coöperatieve kerkercrawler voort op het avontuur van zijn voorganger en onthult een groot aantal nieuwe monsters, speurtochten en mechanica. De langverwachte game is nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en de Asmodee-winkel.

Betreed de hoge torens, sombere graven en donkere bossen van Terrinoth in Act II, terwijl spelers samenwerken om de duisternis te bestrijden die Terrinoth bedreigt. Nu alle zes de helden uit het originele spel terugkeren, zullen spelers de strijd aangaan met de legers van Waiqar the Undying en vechten om de verspreiding van de Uthuk Y’llan-horde te voorkomen. Activa uit het spel kun je hier vinden.

“The Betrayer’s War is het hoogtepunt van jarenlange passie en toewijding van het hele team, en we kunnen niet wachten tot spelers het volgende deel in de geliefde franchise ervaren”, aldus Philip D. Henry, Senior Game Designer bij Fantasy Flight Games . “Elke stap die spelers zetten en elke beslissing die ze nemen, zal een blijvende stempel drukken op de wereld. Act II biedt een reis vol heldendom en we zijn blij dat spelers de uitdaging aangaan!”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: