Home Gaming Fiesta Online viert zijn 14e verjaardag met een Cupcake-oorlog die legendarisch zal zijn

Fiesta Online viert zijn 14e verjaardag met een Cupcake-oorlog die legendarisch zal zijn

by Jos Vis

gamigo hoopt dat Fiesta Online-spelers ruimte hebben voor het dessert, want voor het 14-jarig jubileum van de game wacht een Cupcake War op alle spelers die gegarandeerd gelijke delen heerlijk en rommelig zal zijn! De viering van twee weken omvat ook verschillende festiviteiten, speciale speurtochten, prachtig versierde locaties en nog veel meer.

Vanaf vandaag tot en met 23 november kunnen Amerikaanse serverspelers deelnemen aan de Cupcake War Kingdom-zoektocht om tegenstanders te bevechten door bevroren voedsel naar ze te gooien. Zodra de strijd om de dominantie van het dessert is voltooid, ontvangen spelers jubileumtokens die kunnen worden ingediend bij de Sugar King en kunnen worden gebruikt om in-game jubileumitems te kopen. Als spelers de cupcake-bakker niet uitputten door zijn waren te vernietigen, kunnen ze deelnemen aan een speciale jubileumqueeste waarmee ze verjaardagsthema-taken moeten voltooien.

De belangrijkste stadsdelen in Fiesta Online zullen lijken op iets wat Willy Wonka heeft bedacht. Smaakvolle flora, zoete jonge boompjes, kleverige kauwgomdruppels en letterlijke chocoladefonteinen zijn slechts enkele van de feestelijke decoraties die spelers zullen tegenkomen. Zorg er wel voor dat u uw tanden poetst na elke login. Uw tandarts zal u dankbaar zijn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x