Home Gaming Farming Simulator 15 gold is hier met nieuwe screenshots

Farming Simulator 15 gold is hier met nieuwe screenshots

by Sven

 Farming Simulator 15 Gold Edition is de ultieme versie voor alle Farming Simulator liefhebbers. De eerste officiële uitbreiding GOLD breidt Farming Simulator 15 nog verder uit met een schat aan content en nieuwe features die de ervaring van alle virtuele boeren zeker zal verrijken.

Vandaag onthullen we verse beelden van de nieuwe content:

  • Een nieuwe omgeving geïnspireerd door typisch Oost-Europese landschappen en honderden hectares toevoegt aan de bestaande Europese en Amerikaanse maps van Farming Simulator 15. Deze nieuwe omgeving zit vol details en beeldeffecten voor nog meer sfeer en realisme!
  • 20 nieuwe voertuigen en gereedschappen die getrouw zijn gereproduceerd op basis van de echte merken: Rostselmash, Zetor, Tatra, Kverneland en Farmtech… waarmee het totale aantal machines en gereedschappen in Farming Simulator 15 op 160 komt!

Om gebruik te maken van deze nieuwe content op PC, heb je een aantal opties:

Voor huidige PC spelers van Farming Simulator 15 verschijnt de expansie GOLD op 29 oktober in winkels. Voor nieuwe PC spelers is de uitbreiding ook verkrijgbaar in combinatie met het volledige Farming Simulator 15 als Farming Simulator 15 Gold Edition. Daarnaast wordt deze versie gebundeld met het officiële Saitek stuurwiel, pedalen en bedieningspaneel voor de ultieme boerenbeleving!

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: