Home Gaming FAR CRY®4 OVERRUN DLC IS NU BESCHIKBAAR

FAR CRY®4 OVERRUN DLC IS NU BESCHIKBAAR

by Mark van Truijen

Vanaf vandaag is de Far Cry 4 Overrun DLC beschikbaar voor Xbox One en Xbox 360 via de Xbox Marketplace. Vanaf 11 februari is Overrun beschikbaar voor PlayStation®4 en PlayStation®3 via de PlayStation Store en vanaf 12 februari voor PC via Uplay en Steam.

 

In deze nieuwe downloadable content laait de strijd om Kyrat opnieuw hoog op. Sluit je aan bij de Rakshasa of de Golden Path en verdedig jouw scores en locaties op het slagveld!

De nieuwe DLC bevat:

  •  Nieuwe PvP-modus: neem het tegen elkaar op als de Rakshasa en de Golden Path. Tijdens de strijd worden er drie locaties om de beurt geactiveerd. Hoe meer teamleden je in een actieve zone weet te krijgen, hoe meer punten je scoort. Je speelt twee rondes en de totale score bepaalt de winnaar.
  •  Vier nieuwe levels: deze levels zijn speciaal ontworpen voor de tactische en razend spannende gameplay van Overrun. Elk level heeft alle elementen voor een uitgebalanceerde krachtmeting tussen de Rakshasa en de Golden Path.
  •  Nieuw voertuig: om hun kansen te vergroten hebben de leden van de Golden Path een nieuw voertuig in het leven geroepen: de iconische duinbuggy. Hij geeft de Golden Path een nieuwe combinatie van snelheid en kracht om de speelvelden van Overrun te overheersen!

 

MAAK JE EIGEN COÖP-LEVELS

De vernieuwde Far Cry 4 Map Editor is verder uitgebreid en geeft je nu de mogelijkheid om je zelfgemaakte levels ook coöp te spelen. Zo beleef je de volledige Far Cry 4 coöp-ervaring in je eigen omgevingen.

 

De Map Editor is een ongelooflijk sterke tool waarmee je jouw eigen unieke uitdagingen maakt, speelt en deelt. Alles wat je in de wereld van Far Cry 4 vindt staat tot je beschikking; van voertuigen tot olifanten, van soldaten tot wapens en zelfs een gouden standbeeld van Pagan Min. Neem plaats op de stoel van de ontwikkelaar en deel jouw visie met de wereld!

 

Overrun is nu beschikbaar als onderdeel van de Far Cry 4 Season Pass of kan los worden aangeschaft. Naast Overrun heb je met de Season Pass toegang tot verschillende content: The Syringe, Escape from Durgesh Prison en Hurk Deluxe zijn nu al beschikbaar, binnenkort verschijnt ook nog Valley of the Yetis.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x