Home Gadgets Exact maakt als één van de eerste partijen in Nederland mobiele apps beschikbaar voor Windows 10-devices

Exact maakt als één van de eerste partijen in Nederland mobiele apps beschikbaar voor Windows 10-devices

by Mark van Truijen

Exact en Microsoft intensiveren hun samenwerking om de mobiele strategie voor klanten van Exact te versterken. Daartoe maakt Exact, als één van de eerste partijen in Nederland, het gehele portfolio van mobiele apps van Exact beschikbaar voor Windows 10. Om te beginnen worden de Exact Self Service-app, de Exact Expenses-app en de Exact CRM-app gelanceerd in de Microsoft Store.

Productiviteitsverhoging
Het beschikbaar maken van de Exact business-apps voor Windows 10 faciliteert bedrijven hun mobiele strategie eenvoudig in de praktijk te brengen. De Exact-apps zorgen binnen alle lagen van een organisatie voor meer effectiviteit en efficiëntie én zorgen er daarnaast voor dat medewerkers altijd toegang hebben tot relevante informatie. Op deze manier zorgen de apps voor een verbeterde productiviteit voor klanten, medewerkers en eindgebruikers en hebben zij op elke Windows-smartphone, -tablet of -laptop dezelfde prettige gebruikerservaring.

Jarno van Hurne, Product Marketing Director Business Solutions, legt uit: “Mobiliteit en flexibel werken nemen een enorme vlucht. Veel bedrijven praten erover, maar in de praktijk zien we dat het nog relatief weinig wordt omarmd. Door de versterkte samenwerking met Microsoft kunnen wij als Exact nog beter bijdragen aan de mobiele strategie van organisaties, door deze te faciliteren en hen helpen bij het zetten van de eerste stappen. Het grote voordeel voor de eindgebruiker is dat zij op deze manier hun bedrijf altijd op zak hebben en flexibeler kunnen werken dan ooit tevoren. Daarnaast dragen de Windows 10-apps bij aan een betere gebruikerservaring van de Exact software. We zijn er trots op dit als één van de eerste partijen in Nederland te kunnen doen.”

Cross-platform integratie
Onderdeel van de versterkte samenwerking is dat de private cloud-propositie van Exact wereldwijd aan MKB-klanten geleverd gaat worden via het cloud-platform Microsoft Azure. Deze versterkt het cloud-aanbod van Exact door flexibele beveiliging, data privacy en betrouwbare data-opslag. Hiermee kunnen klanten gemakkelijk op- en afschalen en flexibel zijn in hun bedrijfsvoering. De architectuur van Exact sluit naadloos aan op het IaaS-aanbod van Microsoft Azure, waardoor integratie van beide systemen mogelijk is.

Caroline Phillips, Developer Experience Lead bij Microsoft Nederland: “Partners zijn voor Microsoft heel belangrijk, aangezien we geloven dat we samen mooie oplossingen kunnen ontwikkelen en gezamenlijk nieuwe mogelijkheden kunnen bieden die onze klanten helpen meer te bereiken. Exact heeft net als Microsoft cloud en personal computing hoog op de agenda staan, daarom weten we elkaar goed te vinden. We zijn beide op zoek naar nieuwe mogelijkheden om samen eindgebruikers in staat te stellen productiever te zijn. Als gevolg van deze aankondiging kan de eindgebruiker van Exact-applicaties vertrouwen op een identieke en productieve gebruikerservaring op zowel smartphone, tablet als pc en laptop.”

Van Hurne voegt daaraan toe: “Exact en Microsoft zijn al jarenlang partners en we blijven steeds weer kijken naar de toekomst. De focus van Exact ligt op het doorvoeren van innovatie. Daarin trekken we gezamenlijk op met Microsoft. Zeker rondom thema’s als mobiel en cloud vinden wij in hen een mooie partner.”

Beschikbaarheid
De Exact Self Service-app, de Exact Expenses-app en de Exact CRM-app zijn vanaf heden beschikbaar in de Microsoft Store.

WIndows10_Card Windows10_CRM Windows10_inbox

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x