Home Gaming De game voor motorrace liefhebbers MXGP2

De game voor motorrace liefhebbers MXGP2

by Mark van Truijen

Het komend paasweekend staat behalve in het teken van eieren zoeken, ook in het teken van motoren. Want op zondag 27 maart en maandag 28 maart vindt de officiële MXGP Grand Prix van Valkenswaard plaats. En kun je geen genoeg krijgen van de ronkende motoren? Dan kun je je thuis storten op dé game voor liefhebbers van motorracen: MXGP2, de officiële motorcrossgame van het MXGP-wereldkampioenschap.

Milestone, één van ’s werelds meest toonaangevende ontwikkelaars en uitgevers die gespecialiseerd zijn in het racegenre, kondigt met trots de release van MXGP2 aan op 31 maart voor PlayStation 4 en Windows PC. Op 7 april komt MXGP2 uit voor Xbox One.

Race over 18 officiële MX-circuits in deze 100% next-gen motorcross simulatie. Met 7 gloednieuwe tracks, van enorme Amerikaanse stadions tot legendarische circuits in de ‘Motorcross of Nations’. Race online tegen maximaal 16 rijders op een dynamisch vervormbaar terrein en beleef de hoogtepunten van het 2015 MXGP seizoen in de nieuwe gamemodus Real Events. Met een volledig customizable motor en gear bereid je jezelf voor op je beste race!

Enkele kenmerken op een rijtje:

  • 7 nieuwe tracks: Motocross of Nations, Glen Helen, stadionraces, enz.
  • Volledige aanpassing van de mechaniek en het uiterlijk
  • Nieuw speltype: 2015 Real Events

Productie: Milestone, een van de meest gewaardeerde ontwikkelaars van racegames.
Distributie: Bigben Interactive.

Volg MXGP ook op Facebook http://www.facebook.com/MXGPVideogame, via het officiële YouTube kanaal http://www.youtube.com/MXGPVideogameof bezoek de site www.mxgpvideogame.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x