Home Gaming Esports WRC Ronde 4 – Rally van Argentinie

Esports WRC Ronde 4 – Rally van Argentinie

by Sven

eSports WRC is de eerste internationale online World Rally Championship-competitie. eSports WRC brengt de beste WRC 5-coureurs samen voor een toernooi dat duurt van januari tot oktober, in dezelfde periode als het WRC-seizoen van 2016.eSports WRC is verkrijgbaar voor de Playstation®4, Xbox One en pc.

 
Hilversum, 21 april 2016
– Een nieuwe uitdaging wacht deze week voor de topcoureurs in het eSports WRC-kampioenschap tijdens de Rally van Argentinië.

De vierde kwalificatieronde van het eSports WRC-toernooi vindt plaats bij het Argentijnse Capilla del Monte en bestaat geheel uit zandweggetjes. De ronde duurt 5,28 km waar wegen afwisselend zanderig zijn of zich bevinden tussen nauwe rotswanden. Gamers moeten dus te allen tijde blijven focussen om fouten te voorkomen!

De finale van het weekend zal op zondag 24 april vanaf 16:00 live worden uitgezonden via Twitch (http://www.twitch.tv/esl_wrcthegame). eSports WRC wordt gesponsord door Hyundai, dat met twee teams en vier coureurs is vertegenwoordigd in de WRC: Thierry Neuville, Dani Sordo, Hayden Paddon en de Nederlander Kevin Abbring. Hyundai stelt een premium i20 straatwagen ter waarde van € 20.000 beschikbaar aan de winnaar van het toernooi.

eSportsWRC-Argentina

Negen spelers hebben zich in Monte-Carlo, Zweden en Mexico gekwalificeerd voor de eerste halve finale (Rally van Sardinië) met de beste drie coureurs per platform.

eSportsWRC-Qualified-players-SF1-nocars

Het eSports WRC-seizoen is verdeeld in twee helften met 5 kwalificatierondes en een halve finale voor elke helft. De halve finales worden online gespeeld tijdens de Rally van Sardinië (9 – 12 juni) en de Rally van Catalonië (13 – 16 oktober), net voor de finale tijdens de Rally van Groot-Brittannië, waar de beste 18 coureurs worden uitgenodigd voor een strijd om de titel.

eSports WRC is een virtueel avontuur waarin spelers in de huid van echte coureurs kruipen. Voel de spanning en druk van rally’s en competities in de moeilijkste en meest uitdagende omstandigheden, net als de echte sterren van de WRC!

Het toernooi wordt georganiseerd door Bigben Interactive, Kylotonn Games, WRC Promoter, in samenwerking met ESL, het grootste eSports-bedrijf van de wereld en wordt gesponsord door Hyundai.

eSports WRC is verkrijgbaar voor de Playstation®4, Xbox One en pc. De DLC #1 (€7,99) en de Season Pass* (€14,99) zijn nu verkrijgbaar. DLC #2 (€7,99) is verkrijgbaar vanaf april 2016.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: