Home Gaming The Elder Scrolls: Legends bèta begint vandaag + trailer

The Elder Scrolls: Legends bèta begint vandaag + trailer

by Sven

21 april 2016 – Bethesda Softworks®, een ZeniMax® Media-bedrijf, kondigt aan dat de registratie voor de wereldwijde bèta van The Elder Scrolls®: Legends nu is gestart. Het wordt de eerste free-to-play strategy card game gebaseerd op de Elder Scrolls-serie. Spelers zullen gaandeweg de komende maanden worden uitgenodigd The Elder Scrolls: Legends uit te proberen.

Legends zal speelbaar zijn op de Bethesda-stand (#8021) tijdens PAX East, dat plaatsvindt in Boston van 22 tot 24 april. Demonstraties van de game zullen dagelijks op de stand worden gehouden om 11u, 13u, 15u en 17u EDT (17u, 19u, 21u, 23u CEST). Diegenen die PAX East niet kunnen bijwonen kunnen terecht op de Twitch PAX stream op zaterdag 23 april om Pete Hines de eerste officiële gameplay uit de doeken te zien doen en een korte uitleg van de game te zien geven.

Legends is een strategy card game dat de series’ personages, wezens, lore en meer verder uitdiept. Of je nu 10 minuten of tien uren hebt; Legends schotelt een variatie aan gameplaymodi en uitdagingen voor die gemakkelijk aan te leren zijn, maar het spel wordt daarom niet minder moeilijk te doorgronden. Legends, ontworpen voor verschillende soorten spelers, kent toegankelijke gameplay voor beginners die snel aan de game willen beginnen, maar biedt ook voldoende diepgang voor de meer ervaren gamers. De verschillende deck types en strategieën zorgen er ook voor dat geen enkel spelletje hetzelfde zal zijn.

“Als fan van digitale strategy card games stond ik te popelen om onze mensen met Legends aan de slag te laten gaan,” aldus Pete Hines, Vice President PR en Marketing bij Bethesda Softworks. “We kijken uit naar de feedback van de spelers om ons te helpen bij hoe die verder zal ontwikkelen in de toekomst.”

Vorige hoofdstukken in deze prijswinnende franchise zijn onder meer Best Role-Playing Game op E3 2013 –The Elder Scrolls® Online: Tamriel Unlimited, 2011 Game of the Year – The Elder Scrolls V: Skyrim®, de 2006 Game of the Year – The Elder Scrolls IV: Oblivion®, en de 2002 Role-Playing Game of the Year – The Elder Scrolls III: Morrowind®.

The Elder Scrolls: Legends wordt in samenwerking met Dire Wolf Digital voor pc en iPad ontwikkeld – met nog meer bijkomende platformen die nog moeten worden aangekondigd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x