Home Gaming ESO Goede doel-actie om katten en andere huisdieren te redden gaat van start met verbonden in-game evenementen en missies

ESO Goede doel-actie om katten en andere huisdieren te redden gaat van start met verbonden in-game evenementen en missies

by Jos Vis

#SlayDragonsSaveCatsgoede doel biedt in-game evenementen en meer, waaronder de Dragonhold Prologue Quest, die op 8 oktober uitkomt

The Elder Scrolls Online draaide altijd al om spelers die samenkomen om dreigingen in Tamriel te overwinnen. Vandaag nodigt ZeniMax Online Studios fans uit op een real-life quest: het redden en verbeteren van de levens van huisdieren over de hele wereld. In samenwerking met GlobalGivingBest Friends Animal Society (Noord-Amerika) en FOUR PAWS (Pan-Europees), werken spelers samen om zowel echte als in-game katten en andere dieren te redden door deel te nemen aan speciale evenementen en andere content om geld in te zamelen.

In ESO’s Elsweyr Chapter, dat in juni werd gereleaset, wordt de Khajiit en hun thuisland onder vuur genomen door draken. Spelers kunnen Elsweyr’s katachtige bewoners redden door draken te slachten en voor elke vijf gevleugelde monsters die worden geveld tot 9 december, zal Bethesda 1 Amerikaanse Dollar doneren, tot een maximumbedrag van 200.000 dollar.   

Spelers kunnen ook rechtstreeks doneren aan de organisatie via https://www.elderscrollsonline.com/en-gb/slaydragonssavecats. De donatie van 200.000 dollar wordt gelijk verdeeld tussen Best Friends Animal Society en FOUR PAWS. Maak allianties, werk samen om draken neer te halen en red samen onze pluizige vriendjes vanaf vandaag tot en met 9 december 2019!

Dragon Rise
Zolang de goede doel-actie loopt, kunnen spelers uitkijken naar enkele in-game activiteiten, te beginnen met Dragon Rise dat op 3 oktober om 16u van start gaat en eindigt op 14 oktober. Dragon Rise laat spelers de opvallende plaatsen van Northern Elsweyr verkennen, meedogenloze draken neerhalen en de Dragonhold Prologue voltooien om drie unieke beloningen voor alle Elsweyr-spelers vrij te spelen. Je vindt deze beloningen alsook een voortgangs-tracker hier. En om het helemaal af te maken, worden alle draken die tijdens Dragons Rise worden gedood meegerekend bij het #SlayDragonsSaveCats goede doel!

Dragonhold Prologue Quest
Over prologue quests gesproken… Spelers kunnen zomaar een introductie meevolgen van het laatste deel van het ‘Season of the Dragon’, Dragonhold, dat op 8 oktober van start gaat en gratis is voor alle spelers. Sai Sahan, de laatste van de Dragonguard, heeft je hulp nodig. De speler heeft de taak Dragonguard-heiligdommen af te speuren, op zoek naar alles wat kan helpen bij de laatste aanval tegen de drakendreiging.

Meer in-game evenementen! (Meer details hier)

 • Witches Festival – 24 oktober tot 4 november
  • Het grimmige spektakel van het heksenfestival keert terug naar Tamriel. Neem deel aan de gruwelijke viering om te genieten van bonus XP-winsten en angstaanjagende beloningen te verdienen.
 • Undaunted Celebration – 14 tot 18 november
  • Verken willekeurige kerken via de Dungeon Finder om Mysterious Reward Boxes te verdienen die onder andere Motif Chapters, wapenstijlen en nog meer in-game beloningen bevatten.
 • Dawn of the Dragonguard – 26 november tot en met 9 december
  • Jaag met je medespelers op de gevaarlijkste monsters van Elsweyr en verdien nieuwe buit in het spel. En vergeet niet dat we gedurende de periode voor elke vijf afgeslachte draken 1 dollar doneren aan het goede doel #SlayDragonsSaveCats.
 • New Life Festival – 19 december tot en met 2 januari
  • Vier het eind van een geweldig jaar in Tamriel met het New Life Festival. Het vrolijke evenement keert terug met een groot aantal leuke speurtochten en feestelijke beloningen voor iedereen, inclusief XP-boostende verzamelobjecten, unieke versieringen en meer.

Best Friends Animal Society
Best Friends Animal Society is een toonaangevende nationale dierenwelzijnsorganisatie die zich inzet voor het beëindigen van het doden van honden en katten in Amerikaanse opvangcentra. Ongeveer 2220 honden en katten worden dagelijks gedood in Amerikaanse opvangcentra, alleen omdat ze geen veilige plek hebben die ze hun ‘thuis’ kunnen noemen. Best Friends en diens nationale network van leden en partners is erop gebrand de Verenigde Staten tot een ‘no-kill’ te brengen tegen 2025 en ze werken eraan om ze allemaal te redden.

FOUR PAWS
FOUR PAWS is de wereldwijde dierenwelzijnsorganisatie voor dieren onder menselijke invloed, die lijden blootlegt, dieren in nood redt en beschermt. Onze visie is een wereld waarin mensen dieren met respect, empathie en begrip behandelen. Ga naar four-paws.org voor meer informatie over hun werk en hoe u kunt helpen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d