Home Gaming Mortal Kombat 11-trailer onthult Terminator T-800

Mortal Kombat 11-trailer onthult Terminator T-800

by Jos Vis

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe gametrailer uitgebracht voor Mortal Kombat11, dit jaar het bestverkochte consolespel in de V.S. tot nu toe, die de Terminator T-800 uit de aankomende film van Skydance en Paramount Pictures “Terminator: Dark Fate” onthult. Terminator T-800, naar het evenbeeld van acteur Arnold Schwarzenegger, is de ultieme moordende cyborg uit een postapocalyptische toekomst die terug in de tijd wordt gestuurd. De Terminator T-800 is praktisch onverwoestbaar en beschikt over hoogwaardige technologie, vechtkunsten en kunstmatige intelligentie en is de volgende speelbare strijder die deel gaat uitmaken van Mortal Kombat 11. Hij is vanaf 8 oktober beschikbaar tijdens de vroegtijdige toegangsperiode voor eigenaren van het Kombat Pack.

Eigenaren van het Kombat Pack krijgen vanaf 8 oktober ook toegang tot nieuwe personageskins, waaronder:

  • Alternatieve Terminator T-800 personageskins.
  • Nieuwe Cassie Cage (“Cassie Quinn”) personageskin, geïnspireerd op de DC-schurk, Harley Quinn.
  • Nieuwe personageskins voor Sonya Blade (“Cyborg-jageres”), Kano (“geldautomaat Kano”) en Johnny Cage (“formele Johnny Cage”).

Verder krijgen alle Mortal Kombat 11-eigenaren toegang tot bestaande en nieuwe gratis contentupdates, waaronder:

  • Team Raid (nu beschikbaar) – Nieuwe multiplayertoren in de Towers of Time-modus, waarin twee tot drie spelers als team moeten samenwerken om groepsuitdagingen te voltooien en gelijktijdig een krachtige baas te verslaan, om unieke beloningen in het spel te verdienen.
  • Added Tournament Variation (nu beschikbaar) – Derde toernooivariant, toegevoegd voor alle personages, die kan worden gebruikt in de Kombat League, de offline toernooimodus en alle wedstrijden waarbij de Kompetitive-modus is ingeschakeld.
  • Kombat League seizoen 4 (nu beschikbaar) – Het volgende deel van de seizoensklassementsmodus, getiteld “Season of Chaos”, is nu beschikbaar. Spelers kunnen het online opnemen tegen andere strijders en unieke beloningen in het spel verdienen.

Tot slot is er van 11-14 oktober een gratis proefversie van Mortal Kombat 11 beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One, die toegang biedt tot alle spelopties voor meerdere spelers, een deel van de verhaalmodus, de volledige lijst van personages en een voorproefje van de pas toegevoegde Kombat Pack-strijders – Terminator T-800Nightwolf en Shang Tsung – in de Towers of Time-modus. Let op: om tijdens de gratis proefperiode deel te nemen aan online multiplayerwedstrijden is een PlayStation® Plus-abonnement of Xbox Live Gold-lidmaatschap vereist. Deze abonnementen zijn niet nodig om gebruik te kunnen maken van content voor één speler tijdens de proefperiode.

Het Mortal Kombat 11 Kombat Pack is de beste manier om de speelervaring van Mortal Kombat 11 te upgraden met nieuwe downloadbare content (DLC), met zes personages, vele skin- en uitrustingssets en één week vroegtijdige toegang tot alle content. De nieuwe personages die naar Mortal Kombat 11 komen via het Kombat Pack zijn Terminator T-800 (8 oktober vroegtijdige toegang), Sindel (26 november vroegtijdige toegang), The Joker (28 januari vroegtijdige toegang) en Spawn (17 maart vroegtijdige toegang), naast Nightwolf (nu beschikbaar) en Shang Tsung (nu beschikbaar). Spelers kunnen het Kombat Pack kopen als onderdeel van de Mortal Kombat 11 Premium Edition voor € 99,99  (adviesprijs). Alle DLC-personages en extra personageskins zijn afzonderlijk verkrijgbaar na de vroegtijdige toegang van één week.

Kijk voor meer informatie over Mortal Kombat 11 op www.mortalkombat.com of praat mee met de community op Facebook (MortalKombat), Instagram (@MortalKombat), Twitter (@MortalKombat), Twitch (NetherRealm), YouTube (Mortal Kombat), Mixer (NetherRealm), Discord (MortalKombat) en Reddit (MortalKombat).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: