Home EPOS EPOS introduceert de EXPAND Vision 1-webcamera

EPOS introduceert de EXPAND Vision 1-webcamera

by Mark van Truijen
Het internationale audiomerk EPOS introduceert zijn eerste persoonlijke webcam, de EXPAND Vision 1. De EXPAND Vision 1 is ontwikkeld om de hybride werkplek compleet te maken en rekent af met veel voorkomende problemen bij virtuele vergaderingen, zoals slecht beeld, lange set-uptijden en geknoei met instellingen. Deze compacte, draagbare usb-webcam kan onder andere worden gebruikt in combinatie met Microsoft Teams en met Zoom. Dankzij de geïntegreerde lenssluiting hoeven gebruikers zich bovendien geen zorgen te maken over hun privacy. 

De EXPAND Vision 1 heeft een ultrascherpe 4K-camera die het beeld optimaliseert op basis van de lichtomstandigheden. Om de frustraties van slecht verstaanbare audio te voorkomen, beschikt de EXPAND Vision 1 over twee microfoons met ruisonderdrukking. Ze zijn ontworpen om alleen de stem van de gebruiker op te pikken en achtergrondgeluiden te negeren.  

Efficiënt kabelbeheer

Het heen en weer pendelen tussen werkplekken en vergaderingen levert regelmatig vertraging op, omdat gebruikers hun apparatuur opnieuw moeten aansluiten en configureren. Om last-minute stress te voorkomen, zorgt de EXPAND Vision 1 via de meegeleverde USB-C kabel voor een snelle verbinding. Geen ingewikkelde set-ups en installaties, dus. De USB-C kabel is bovendien ontworpen om het kabelbeheer efficiënter te maken en problemen met andere apparaten te voorkomen. Via het zwevende menu van de EXPAND Vision 1 kunnen gebruikers snel en gemakkelijk de beeldkwaliteit aanpassen, inclusief het gezichtsveld, de lichtsterkte en de kleur. 
Wisselen tussen werk- en thuisscherm

De EXPAND Vision 1 heeft een geïntegreerde bevestigingsclip die op elke monitor past. De hoogte en hoek zijn instelbaar, zodat het beeld gecentreerd en consistent van kwaliteit blijft wanneer gebruikers wisselen tussen werk- en thuisscherm. De EXPAND Vision 1 is eenvoudig mee te nemen dankzij de draagbox. Theis Mørk, VP Product Management, licht de nieuwe introductie toe: “Ons doel is om nieuwe Meeting Room-oplossingen en -technologieën te ontwikkelen die gebruikers en bedrijven helpen bij hun hybride manier van werken. Daarom vonden we het belangrijk om een persoonlijke vergadercamera in ons voortdurend groeiende productassortiment op te nemen. In het kielzog van het succes van de EXPAND Vision 3T kunnen de gebruikers met de EXPAND Vision 1 makkelijker dan ooit hun vergaderingen naar een hoger plan tillen.”  

EPOS Meeting Room Solutions

Uit onderzoek van EPOS blijkt dat 95% van de moderne werknemers moeite heeft om zich te concentreren en doelmatig te functioneren in hybride vergaderingen. Daarom introduceert EPOS speciale oplossingen voor vergaderruimtes. Ze zijn ontworpen zodat gebruikers makkelijker een vergadering kunnen volhouden en voor optimale prestaties, zowel voor de mensen in de vergaderruimte als voor de collega’s die inbellen. EPOS presenteerde de afgelopen weken meerdere nieuwe producten, waaronder de draagbare videobar (EPOS EXPAND Vision 5) en de tablet (EPOS EXPAND Control). 

Informatie over beschikbaarheid en prijzen

De EXPAND Vision 1 is vanaf augustus 2022 overal ter wereld verkrijgbaar.
De adviesprijs bedraagt €209
Klik hier voor meer informatie over de EXPAND Vision 1.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: