Home GamingAndroid Epic Games kondigt drie nieuwe games aan voor Fortnite, LEGO Fortnite, Rocket Racing, en Fortnite Festival

Epic Games kondigt drie nieuwe games aan voor Fortnite, LEGO Fortnite, Rocket Racing, en Fortnite Festival

by Mark van Truijen

Epic Games heeft Fortnite al een tijdje als een eigen platform gepusht, en het bedrijf staat op het punt om dat nog een stap verder te nemen. Het heeft drie nieuwe spellen aangekondigd, die allemaal alleen in Fortnite zullen worden uitgebracht en beschikbaar zullen zijn in de komende dagen.

Op 7 december zal de lancering van LEGO Fortnite plaatsvinden, gezamenlijk ontwikkeld door Epic Games en The Lego Group. LEGO Fortnite, omschreven als “het ultieme survival crafting LEGO-avontuur”, zal spelers meenemen naar “uitgestrekte, open werelden waar de magie van LEGO-bouwen en Fortnite samenkomen” en “creativiteit, experimenten en samenwerking door spel stimuleren”.

Vervolgens zal Epic Games op 8 december Rocket Racing in Fortnite uitbrengen. Rocket Racing, ontwikkeld door Rocket League studio Psyonix, is “een supersonische arcade-racer waar spelers met vrienden door een steeds groter wordende selectie van tracks driften, vliegen en boosten”.

Ten slotte zullen we op 9 december de lancering zien van Fortnite Festival, een nieuw muziekspel ontwikkeld door Harmonix van Rock Band-faam. Fortnite Festival zal spelers toestaan om ofwel in een band met andere spelers te spelen, of solo te presteren.

Je kunt de aankondigingstrailer voor LEGO Fortnite hieronder bekijken. Daarnaast is een onthullingstrailer voor Rocket Racing bevestigd voor The Game Awards op 7 december door producent en presentator Geoff Keighley op Twitter.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x