Home GamingAndroid The Game Awards 2023 krijgt volgens geruchten flink wat nieuwe IP aankondigingen

The Game Awards 2023 krijgt volgens geruchten flink wat nieuwe IP aankondigingen

by Mark van Truijen

Het kan spannend zijn om nieuwe spellen in populaire en gevestigde franchises aangekondigd te zien worden, maar niets overtreft echt de onthulling van een spannende en volledig nieuwe IP. Interessant genoeg hebben we misschien veel om naar uit te kijken in de zeer nabije toekomst.

De Game Awards staan gepland voor 7 december, en in een recente aflevering van zijn Game Mess Decides podcast beweerde journalist Jeff Grubb dat het evenement, op basis van wat hij heeft gehoord, “veel nieuwe IP’s en coole dingen van derden” zal hebben.

Grubb ging niet verder in op details, maar de paar aankondigingen die al zijn bevestigd of geteased voor de show lijken hetzelfde aan te geven, van Sega die een “nieuw tijdperk” teaset tot het volgende spel van de ontwikkelaar van Inscryption dat ook lijkt te worden geteased. Het is bevestigd dat er ook een nieuw spel van Sharkmob en Level Infinite zal worden aangekondigd.

Of er ook grote franchises op het podium zullen staan, blijft nog te bezien, hoewel er onlangs enkele mogelijke teases werden gedropt over een nieuwe Death Stranding 2 trailer. Xbox heeft ook “belangrijke aankondigingen” voor de show geteased.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x