Home Gaming Electronic Arts voegt tien college-teams toe aan Superstar KO in Madden NFL 22

Electronic Arts voegt tien college-teams toe aan Superstar KO in Madden NFL 22

by Jos Vis

Terwijl het college football-seizoen begint en de NFL Kickoff nadert, viert Electronic Arts de succesvolle lancering van EA SPORTS Madden NFL 22 door voetbalfans in staat te stellen terug te gaan naar hun studententijd met de release van tien college football-teams, compleet met roosters van alumni die enkele van de grootste universiteitsvoetballegendes zijn. Het tijdelijke evenement ‘Campus Legends’ dat vandaag is gelanceerd in de snelle, leuke multiplayer-modus, Superstar KO, op alle platforms. Spelers van videogames kunnen nu voor het eerst sinds 2013 met of tegen vrienden spelen in een college football-ervaring. Madden NFL 22 is nu te koop op alle grote gameplatforms.

Om de lancering van “Campus Legends” te benadrukken, zullen voormalige EA SPORTS-coveratleten – University of Texas-legende Vince Young en USC-legende Reggie Bush – het tegen elkaar opnemen in Rose Bowl Stadium als hun respectievelijke scholen in een Madden NFL 22-matchup. Het paar zal het terugvoeren naar hun beruchte Rose Bowl-confrontatie in 2006 met USC-alumni Matt Leinart en ESPN-zender Beth Mowins als commentatoren. De showdown wordt vanavond om 19.00 uur ET (woensdag 01:00 uur CET) gestreamd op het NFL YouTube-kanaal en Madden NFL Twitch.

“Ik ben al een Madden-fan zolang ik me kan herinneren, dus het wordt echt speciaal om de sticks te raken en mezelf voor het eerst in het spel in mijn college-uniform te zien,” zei Vince Young, de Texaanse legende en tweevoudig Pro Bowler. “Ik kan niet wachten om Reggie [Bush] weer op te nemen in onze oude kleuren. Ik heb een aantal serieuze Madden-vaardigheden – ik kijk ernaar uit om nog een overwinning voor de Longhorns mee naar huis te nemen. ”

Het evenement “Campus Legends” in Superstar KO omvat Clemson University, University of Miami, Louisiana State University (LSU), University of Florida, University of Oklahoma, University of Texas, University of Southern California (USC), University of Oregon, University of Nebraska en de Michigan State University. De lijst met alumni van elke school, bestaande uit voetballegendes en huidige en gepensioneerde NFL-sterren, is te vinden op de Madden NFL-website.

“Gedurende het voetbalseizoen leveren we nieuwe content en verbeteringen aan onze Madden-spelers en we zijn erg enthousiast om de fanfare van college football naar de miljoenen spelers te brengen die al genieten van Madden NFL 22 naar een van onze meest toegankelijke manieren om in Superstar te spelen. KO”, zegt Seann Graddy, uitvoerend producent van EA SPORTS Madden NFL.

Superstar KO arriveerde in Madden NFL als een verrassing voor fans via een post-lancering, live service-update in Madden NFL 20, en is een van de meest unieke modi van de game die snelle gameplay biedt en een perfecte manier voor spelers om een ​​lonende voetbalfix te krijgen . In Madden NFL 22 kunnen spelers met of tegen vrienden spelen in traditionele kwartalen met behulp van universiteitsteams in 1v1, 2v2 of 3v3 multiplayer-formaat en beloningen verdienen die kunnen worden gebruikt in Madden Ultimate Team.

Het Madden NFL 22 “Campus Legends-evenement in Superstar KO loopt tot 27 september.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x