Home Gaming NACON en de studio KT Racing onthullen met plezier een nieuwe video over WRC 10

NACON en de studio KT Racing onthullen met plezier een nieuwe video over WRC 10

by Jos Vis

NACON en de studio KT Racing onthullen met plezier een nieuwe video over WRC 10, de officiële game van het FIA World Rally Championship, waarin de geluidsopnames van de game worden besproken!

YouTube video


Omdat motorgeluiden essentieel zijn voor de onderdompeling in de ervaring, heeft het WRC 10-team met veel zorg de geluiden van echte racewagens opgenomen en in de game geïntegreerd. Dit was een complex proces, waarbij de geluiden vanuit verschillende bronnen en perspectieven werden opgenomen, om de geluidseffecten vervolgens zo nauwkeurig mogelijk te kunnen afstemmen op de situaties en acties van de speler. Na de opnames werden de verschillende bronnen verwerkt, gemixt en bij elk voertuig in de game geïntegreerd. Voor de eindmix werden tenslotte omgevingsgeluiden van publieke ruimtes, verschillende soorten wegen en de impact van het weer toegevoegd voor een zo realistisch mogelijke simulatie!

WRC 10 verschijnt op 2 september 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc, en komt later naar de  Nintendo Switch. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x