Home GamingAndroid eFootball komt 30 september

eFootball komt 30 september

by Jos Vis

Sinds Konami eerder dit jaar een ‘nieuw’ voetbalspel aankondigde, raken voetbalgamers er niet over uitgesproken en dat is eigenlijk niet zo vreemd. Jarenlang bracht het Japanse bedrijf een nieuw deel uit de Pro Evolution Soccer (PES)-serie, waarvoor je de gebruikelijke 60 euro voor moest betalen, maar daar is (voorlopig) een einde aan gekomen. De vervanger van PES heet eFootball, is free-to-play en heeft de overstap gemaakt van Fox Engine naar Unreal Engine. Nadat we de afgelopen maanden wat beelden voorbij hebben zien komen van de game hebben we eindelijk een releasedatum gekregen: eFootball komt op 30 september naar pc, consoles en mobiele telefoons.

De gekozen datum is best opmerkelijk, want daarmee komt eFootball precies één dag eerder uit dan zijn grootste concurrent, FIFA 22. Houd er rekening mee dat FIFA 22 een nagenoeg volledige game is, terwijl eFootball maar 9 teams zal bevatten en verder geen andere mode heeft dan online tegen elkaar voetballen. Andere teams worden nog toegevoegd en daarnaast zal je met latere dlc’s modes als Master League en My Club erbij kunnen kopen. Hierdoor zal je in de eerste weken, misschien wel maanden na downloaden van eFootball, genoegen moeten nemen met een behoorlijke kale voetbalgame, die meer overkomt als een demo.

Hoe dan ook; eFootball komt op 30 september uit en aangezien wij een flinke PES-fan op onze redactie hebben zitten, zal er in de aankomende weken nog genoeg worden gezet over Konami’s ‘nieuwe’ voetbalgame.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x