Home Gaming Bravely Default II nu verkrijgbaar op Steam

Bravely Default II nu verkrijgbaar op Steam

by Pim, Sel

SQUARE ENIX® maakt bekend dat de hooggeprezen RPG BRAVELY DEFAULT™ II nu via STEAM® verkrijgbaar is voor pc. Fans die de game tussen nu en 13 september op STEAM aanschaffen, krijgen 10% korting. Het eerder al voor de Nintendo Switch™ verschenen BRAVELY DEFAULT II volgt het avontuur van vier onwaarschijnlijke helden, Seth, Gloria, Elvis en Adelle, die door het land Excillant trekken om vier elementaire kristallen te vinden.

YouTube video

Dankzij de release van BRAVELY DEFAULT II op STEAM kunnen ook pc-gamers nu kennismaken met de spannende Brave- en Default-systemen die ze tijdens turn-based-gevechten kunnen gebruiken om grote risico’s te nemen voor de kans op nog grotere beloningen. Spelers kunnen hun team naar eigen smaak aanpassen met het jobsysteem om tot de optimale samenstellingen te komen die nodig zijn om de uitdagende eindbazen te overwinnen. BRAVELY DEFAULT II biedt muziek van Revo, die de muziek ook al verzorgde voor de eerste BRAVELY DEFAULT, en een originele verhaallijn over vier nieuwe Heroes of Light. De STEAM-versie bevat alle avontuurlijke gevoelens, charme en strategie van het originele BRAVELY DEFAULT II, naast controller-support en diverse resolutie-opties.

BRAVELY DEFAULT II kreeg van PEGI de leeftijdsclassificatie 12 jaar en is nu verkrijgbaar voor pc (STEAM) met Engelse en Japanse audio. Voor de teksten in beeld kunnen spelers kiezen uit de volgende talen: Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Japans, Koreaans, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees. Ga voor meer informatie naar: https://square-enix-games.com/games/bravely-default-ii

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x