Home Gadgets Eerste zakelijke gebruikers aan de slag met Microsoft Surface Hub

Eerste zakelijke gebruikers aan de slag met Microsoft Surface Hub

by Mark van Truijen

Sinds vorige week is Microsoft begonnen met het uitleveren van de eerste Surface Hub apparaten. De zakelijke klanten in Nederland kunnen de komende tijd voor het eerst aan de slag met Microsofts grootste Windows 10 device.

Surface Hub biedt een nieuwe ervaring aan samenwerken met groepen, bijvoorbeeld in een grootzakelijke omgeving zoals een boardroom of in een omgeving waar samenwerking plaatsvindt in de vorm van creatieve brainstorms. Microsoft combineert de beste eigenschappen voor samenwerking en beveiliging van Windows 10 samen met Skype for Business, Office, OneNote en Universal Windows-apps.

Bedrijven in verschillende sectoren kunnen ermee aan de slag. Denk aan gezondheidszorg, de maakindustrie, automotive, zakelijke dienstverlening, finance, onderwijs en design. Door hun oude AV- en presentatietechnologie te vervangen door de Surface Hub, kunnen organisaties kosten verlagen en hun productiviteit verbeteren.

Veelzijdig als de Surface Hub is, is hij te gebruiken in de meest uiteenlopende ruimten. Daarom is het device beschikbaar in twee versies. De Surface Hub 55-inch is uitgerust met de vierde generatie Intel Core i5 en kost 8.429 euro (Microsoft adviesprijs excl. btw). De Surface Hub 84-inch is voorzien van een vierde generatie Intel Core i7 en een grafische kaart van Nvidia en zijn adviesprijs bedraagt 20.826 euro (excl. btw).

Aviation2

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x