Home Specials Eerste programmadetails en bands Keltfest onthuld

Eerste programmadetails en bands Keltfest onthuld

by Pim, Sel

Op 25 en 26 mei 2019 vindt het populaire outdoor festival Keltfest plaats bij de Groene Weelde in Vijfhuizen en deze twaalfde editie zit boordevol fantastische livemuziek en activiteiten die je helemaal in de Keltische sfeer brengen. Naast het muziekfestival, de verschillende workshops en een grote markt zijn er ook dit jaar spannende competities te bekijken, zoals de Highland Games en de Continental Contest. Kom met het hele gezin naar Keltfest voor een gezellig dagje uit en dompel je onder in een groot Keltisch feest!  

Het wordt heerlijk dansen op de Keltische folk/rock muziek van bijvoorbeeld de bekende Nederlandse band Rapalje. Door de melodieën, het enthousiasme en de vlammende energie van deze band blijft niemand stil zitten. Ook Celkilt uit Frankrijk, de band die op veel grote festivals in het buitenland punchy rock ten gehore brengt, weet altijd de juiste snaar te raken. Verder zorgen The Royal Spuds, Barnyard Tea, The Coincidences en Minstrel Season ervoor dat er tijdens Keltfest voor ieder wat wils is.

Van ontspanning naar spanning, want wie wint dit jaar de Highland Games? Wout Zijlstra, een van Nederlands meest succesvolle sterke mannen ooit, organiseert deze spectaculaire wedstrijden van traditionele clanspelen met zware atletische wedstrijdonderdelen, zoals hamerslingeren en boomstam gooien over het hoofd. Net zo indrukwekkend is de Continental Contest, de officiële doedelzakcompetitie van de Nederlandse Organisatie van Doedelzakbands (NOVDB). Laat je wegblazen in de 40e editie van deze muzikale wedstrijd, waarin 10 bands van verenigingen uit verschillende landen het tegen elkaar opnemen tijdens ruim 20 optredens.  

Tijdens Keltfest op 25 en 26 mei 2019 stap je in een wonderlijke, ongedwongen Keltische wereld. Neem je gezin mee naar de Groene Weelde in Vijfhuizen en dans mee op Keltische melodieën en ervaar de spannende competities.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: