That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC

Eerste patch voor Chrono Trigger nu verkrijgbaar op Steam

Square Enix Ltd., maakt bekend dat CHRONO TRIGGER® for STEAM® de eerste van een aantal patches heeft ontvangen. Deze patches volgen op feedback van fans en verbeteren de presentatie en functies van de game.

De patch van vandaag levert het volgende:

  • Originele graphics: Een nieuwe optie laat spelers kiezen tussen de huidige, high-resolution personage-sprites en achtergronden, of de nieuwe ‘Original’-stand die meer in lijn is met de originele stijl van CHRONO TRIGGER.
  • Bijgewerkt lettertype en dialoogvensters: Het lettertype en dialoogvenster zijn aangepast om de game een meer klassieke uitstraling te geven.
  • Nieuw begin: De volgorde van de geanimeerde openingsfilmpjes aan het begin van het avontuur is aangepast om meer in lijn te zijn met vorige versies van de game.
  • Aanvullende verbeteringen voor de tekst en graphics om de spelervaring op pc te verbeteren.

Later verschijnende updates zullen andere veranderingen aan CHRONO TRIGGER doorvoeren, waaronder een aangepaste gebruikersinterface om de gameplay te optimaliseren voor pc-gebruikers die spelen met een gamepad of muis/toetsenbord, verbeterde resolutie van filmpjes en meer.

Naast deze veranderingen blijft de Limited Edition van CHRONO TRIGGER langer beschikbaar. De Limited Edition bevat pc-achtergronden, een medley van muziek uit de game en digitale liner notes van componist Yasunori Mitsuda, en is nu verkrijgbaar tot 30 april 2018.

CHRONO TRIGGER werd oorspronkelijk in 1995 uitgebracht en ontwikkeld door het “Dream Team” van DRAGON QUEST®-maker Yuji Horii, DRAGON BALL-maker Akira Toriyama en de makers van de  FINAL FANTASY®-serie. Tijdens hun epische missie om de toekomst van de planeet te redden, moeten spelers vele uitdagingen overwinnen en door de tijd reizen tussen het heden, de middeleeuwen, de toekomst, de prehistorie en de oudheid.