Home Gaming Eerste gameplay-trailer onthuld van “I, the Inquisitor”, gebaseerd op de populaire serie fantasieboeken van Jacek Piekara

Eerste gameplay-trailer onthuld van “I, the Inquisitor”, gebaseerd op de populaire serie fantasieboeken van Jacek Piekara

by Jos Vis

Poolse ontwikkelaars The Dust hebben de eerste gameplay-trailer onthuld voor hun aankomende game “I, the Inquisitor”, gebaseerd op de populaire Poolse serie fantasieboeken van Jacek Piekara.

“I, the Inquisitor” is een verhaalgedreven, donkere renaissance, actie-avontuur mysteriespel dat zich afspeelt in een alternatieve geschiedenis van 1500. In deze wereld stierf Jezus niet aan het kruis. In plaats daarvan maakte hij zich los van zijn kruisiging en ontketende hij bloedige wraak op degenen die niet in hem geloofden. Eeuwen gaan voorbij en nu dwingt een leger fanatieke inquisiteurs op brute wijze het geloof af van deze naar bloed beluste kerk die in Europa voet aan de grond heeft gekregen.

Je speelt als zo’n Inquisiteur in dienst van dit The Holy Office – Mordimer Madderdin. Verzonden naar de moedeloze stad Konigstein, krijg je de taak om de verschillende misdaden en overtredingen van het gewone volk aan te pakken, terwijl je te maken krijgt met een oud kwaad dat om je heen wortel probeert te schieten.

Gebruik je speurvaardigheden om aanwijzingen, geheimen en verdachten te ontdekken. Gebruik sluwheid of bedreigingen om de antwoorden te krijgen die je nodig hebt. En tot slot, maak de moeilijke morele oordelen om het lot te bepalen van degenen onder uw onderzoek. Zul je barmhartigheid tonen voor hun fouten of zul je heilige wreedheid ontketenen zoals verwacht wordt door het geloof?

SPELKENMERKEN

  • Wees de ultieme heilige rechter en jury – Bepaal het lot van degenen die je onderzoekt op basis van hoe ver of dichtbij je de heerschappij van dit wraakzuchtige geloof in God wilt handhaven.
  • Een moreel getint, niet-lineair verhaal – Dit is een donker en ruig verhaal rond een religie die wraak en geweld predikt. Meerdere vertakkende verhaalkeuzes zullen je moraliteit testen.
  • Enlightened Sleuthing – Gebruik verschillende unieke vaardigheden en capaciteiten die het mogelijk maken om de verschillende misdaden en mysteries op te lossen die Konigstein zijn overkomen.
  • Duik in de Unworld – Buiten het medeweten van anderen, heeft Mordimer het goddelijke vermogen om de mysterieuze Unworld binnen te gaan. Daar kan hij de diepere geheimen ontdekken die verdachten in hun geweten verbergen. Maar een duistere kracht regeert hier oppermachtig en zal er alles aan doen om je te vernietigen omdat je een voet in zijn rijk zet.
  • Overredende ondervragingen – Als inquisiteur heb je vrij spel gekregen om meer twijfelachtige methoden en hulpmiddelen te gebruiken om verdachten ertoe te brengen “de waarheid” te onthullen. Deze optionele ondervragingen dateren uit de tijd van de echte inquisitie en het is aan jou om te beslissen of en hoeveel geweld je moet toepassen op degenen die je onderzoekt
  • Laat je zwaard spreken – Een volledig zwaardvechtsysteem betekent dat je in verschillende gevallen brute kracht moet gebruiken of zelfs moet gebruiken.

“I, the Inquisitor” komt naar pc, PS5 en Xbox Series X/S.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: