Home Gaming ‘Geen PlayStation Showcase gepland tot aan september’

‘Geen PlayStation Showcase gepland tot aan september’

by Jos Vis

Op het moment van schrijven is het eind mei, normaal gesproken de tijd om je alvast klaar te maken voor alle presentaties van de grootste gamebeurs van de wereld, de E3. Helaas lijkt het erop dat de E3 niet meer bestaat en dat alle uitgevers over zijn gestapt naar Summer Games Fest, een digitale showcase, die rond dezelfde periode plaatsvindt. Echter, Sony had al een paar jaar geleden besloten niet meer mee te doen aan de E3 en dus vroeg men zich af of ze wel mee gaan doen met Summer Games Fest, maar het antwoord lijkt ‘nee’.

Ondanks dat Sony al een tijd geen E3 meer doet, konden PlayStation-fans altijd wel een eigen event van Sony verwachten die niet ver van de E3-periode vandaan zat. Helaas is dat óók niet het geval dit jaar, volgens ‘insider’ AccountNgt. Hij stelt dat hij heeft gehoord dat er helemaal niets gepland staat tot aan september van dit jaar. Tegen die tijd zal Sony ons bijvoorbeeld games voorschotelen als Sly Cooper 5 en een nieuwe Infamous gaat tonen.

Natuurlijk gaat het hier om geruchten en die moet je altijd met een flinke korrel zout nemen, maar als het waar is moeten PlayStation-fans best lang wachten om Sony’s line-up te zien van aankomende PlayStation-games.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: