Home MoviesDVD/Blu-Ray Een moorddadige, moderne thriller

Een moorddadige, moderne thriller

by Pim, Sel

Widows is vanaf 4 maart beschikbaar als download, vanaf 18 maart te huur via VOD en vanaf 27 maart verkrijgbaar op DVD & Blu-ray

Van de hand van Oscar®-winnaar en regisseur Steve McQueen (12 Years a Slave) en bestsellerauteur Gillian Flynn (Gone Girl) komt nu Widows: een moorddadige, moderne thriller over misdaad, liefde en corruptie! Deze heistfilm met vier powervrouwen in de hoofdrol is net zo onderhoudend als intrigerend; vooroordelen worden op subtiele wijze aangekaart en aan actie is geen gebrek. Een spannende misdaadfilm met serieuze ondertoon die je gezien moet hebben!

Synopsis
Widows vertelt het verhaal van vier vrouwen die niets met elkaar gemeen hebben behalve een plicht richting hun overleden echtgenoten: zij moeten een criminele klus af zien te maken die door de mannen niet geklaard kon worden. Veronica (Oscar®-winnares Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) en Belle (Cynthia Erivo) nemen het lot in eigen hand en smeden een complot met als doel hun leven en toekomst veilig te stellen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: