Home Movies How to Train your Dragon 3 op nr. 1 geopend in Amerika

How to Train your Dragon 3 op nr. 1 geopend in Amerika

by Pim, Sel

HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3 is afgelopen weekend in première gegaan in Amerika en is met $55,5 miljoen op nr. 1 geopend. Het is het beste openingsresultaat voor de franchise (het tweede deel bracht in 2014 $49,4 miljoen op).

Sinds zaterdag 9 februari jl. kunnen bezoekers van Kinepolis in een speciaal voor de film gemaakte HOE TEM JE EEN DRAAK 3 Glow-in-the-Dark Experience op de foto gaan met de twee belangrijkste draken uit de film Tandloos en de Hemelfeeks. De experience is al te zien geweest in Kinepolis Hoofddorp en Kinepolis Den Bosch en is momenteel te bewonderen bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Op zaterdag 23 februari jl. was er een speciaal optreden in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht van de populaire boyband FOURCE, die voor de film de song “Lopen op de maan” heeft uitgebracht. 

De speciaal voor Kinepolis gecreëerde fotohoek is 6 meter breed en 4 meter diep en deze bijzondere in-cinema beleving geeft je een betoverend kijkje in drakenland. Het is de ultieme kans voor bezoekers van Kinepolis om voor of na hun filmbezoek de bijzondere wereld van HOE TEM JE EEN DRAAK 3 in te stappen en oog-in-oog te staan met Tandloos en de Hemelfeeks. 

De Glow-in-the-Dark Experience zal in de onderstaande bioscopen geplaatst worden: 

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht: 23 februari tot 1 maart 
Kinepolis Breda: 2 maart tot 10 maart

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: