Home Gaming Earth Defense Force: Iron Rain nu speelbaar op Playstation 4

Earth Defense Force: Iron Rain nu speelbaar op Playstation 4

by Jos Vis

D3 Publisher Inc., een toonaangevende uitgever van Japanse spellen, heeft alle spelers van overal ter wereld opgeroepen om mee te doen met de wereldwijde lancering van Earth Defense Force: Iron Rain, het nieuwste hoofdstuk in de geliefde aarde Defensie Force-serie. Ontwikkeld door YUKE’S en nu exclusief voor PlayStation 4.

Earth Defence Force: Iron Rain betreedt een nieuw territorium, introduceert personageaanpassing, en heeft een nieuwe cast personages gericht op een van de sterkste militaire eenheden in EDF, uitgerust met nog geavanceerdere uitrusting, technologie en wapens – en een gloednieuwe bedreiging voor de Earth Defence Force en de bewoners van de aarde.

Sinds de release in 2003 voor de PlayStation 2 heeft de Earth Defence Force-serie een sterke reputatie opgebouwd vanwege zijn meedogenloze wave shooter-gameplay en coöpplezier, met zwermen vijanden, een breed scala aan unieke klassen en wapens – en charmant B-film dialoog en instellingen met steden die worden belegerd door gigantische insecten, kaiju-monsters en buitenaardse indringers.

Deze focus op pitting spelers tegen een overweldigende kracht van vijanden gaat door in Earth Defence Force: Iron Rain terwijl ze opwindende nieuwe uitrustingen en technologie introduceren voor stoere EDF-soldaten en een gloednieuwe separatistische factie, de verwante rebellie. Spelers zullen alle hulp nodig hebben die ze kunnen krijgen als de buitenaardse invasie door de Agressor van gigantische insecten, monsters en mechs de terreur over de hele wereld blijft doen regenen.

“Namens iedereen bij D3 Publisher en YUKE’S, wil ik EDF-fans over de hele wereld bedanken voor hun voortdurende steun,” zei Nobuyuki Okajima, producer bij D3 Publisher en maker van de EDF-serie. “Met Earth Defence Force: Iron Rain wilden we een EDF-ervaring creëren waar zowel oude fans als nieuwkomers van kunnen genieten – en we hopen dat iedereen het volgende hoofdstuk in de strijd om onze moeder aarde te redden leuk vindt!”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: