Home Featured Abonnees van Origin Access kunnen in nieuwe avonturen duiken met Apotheon, Bomber Crew en meer

Abonnees van Origin Access kunnen in nieuwe avonturen duiken met Apotheon, Bomber Crew en meer

by Jos Vis

Er is weer een nieuwe update van EA Origin Acces. Dit is wat je deze maand kan verwachten voor onze groeiende collectie games voor leden van Origin Access* Basic en Premier:

  • Apotheon – Beklim Mount Olympus en zorg dat de goden je wraak zullen kennen in deze 2D-actiegame met Griekse mythologie.
  • Bomber Crew – Vorm je unieke crew, bouw je bommenwerper, en vlieg in deze WWII-bommenwerpersimulator waar het in leven houden van je team net zo belangrijk is als het voltooien van je missie.
  • Stealth Bastard – Strategie en je stealth-bril zijn je enige middelen om te ontsnappen uit een faciliteit vol vallen, lasersystemen en gemene robots.
  • Cryptark – Veroorzaak flink wat chaos door het op te nemen tegen een buitenaards leger vol cyborgs, robots en beveiligingssystemen in deze 2D roguelike shooter.
  • Hue – Verken een gevaarlijk land vol duisternis en vul het met kleur in deze beeldschone prijswinnende puzzel-avonturen-game.
  • Stealth Inc 2 – Gebruik je brein en reflexen om te ontsnappen uit een high-tech lab vol klonen die jou willen vernietigen.

Exclusief voor leden van Origin Access Premier, beschikbaar vanaf 10 april:

Out of the Park Baseball ’20 – Bouw een dynastie, win de world series en sla een homerun met deze fantastische baseball-simulator.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: