Home Gaming EA SPORTS en Ajax openen FIFA 17 Xperience in Amsterdam!

EA SPORTS en Ajax openen FIFA 17 Xperience in Amsterdam!

by Mark van Truijen

Electronic Arts Inc en AFC Ajax NV kondigen vandaag aan dat de selectie van Ajax op 22 september de officiële opening van de FIFA 17 Xperience op de Kalverstraat 101 in Amsterdam zal verzorgen. De FIFA 17 Xperience is een unieke brandstore die Electronic Arts in samenwerking met Microsoft en Bol.com elf dagen openzet voor publiek.

De opening van de FIFA 17 Xperience vindt een week voor de lancering van de game plaats. Tijdens de opening zullen de spelers van Ajax om 15:15 uur als allereersten in Nederland FIFA 17 in ontvangst nemen.

“Ontzettend veel Ajax-supporters blijken fervente FIFA-spelers te zijn, met name onder de jongere fans is het spel populair. Dat speelt natuurlijk mee in onze beslissing om een samenwerking aan te gaan met EA SPORTS. Wij willen met Ajax een structurele en positieve rol spelen in de wereld van FIFA. Bijvoorbeeld door Ajacieden meer plezier aan het spel te laten beleven en door FIFA-spelers aan te moedigen om ook de straat of het veld op te gaan en daar hun voetbalvaardigheden te verbeteren. De opening van deze winkel is de eerste uiting van onze samenwerking, maar zeker niet de laatste. In de nabije toekomst staat er nog genoeg op het programma.” aldus Edwin van der Sar, directielid van Ajax.

“Wij zijn zeer vereerd dat Ajax de FIFA 17 Xperience zal openen. Elk jaar proberen wij onze game weer meer te laten aansluiten bij het echte voetbal. Wij weten namelijk dat veel van onze spelers authenticiteit belangrijk vinden en vaak fan zijn van een voetbalclub.” zegt Dominique Cor, Algemeen Directeur Frankrijk & Benelux bij Electronic Arts.

FIFA 17 ligt vanaf donderdag 29 september officieel in de winkel en bevat veel nieuwe onderdelen waaronder de verhaallijnmodus “The Journey”. Eerder deze week werd bekendgemaakt dat het Nederlandse vrouwenteam voor het eerst in een FIFA-game zal zitten. FIFA 17 is al een volledige week voor de officiele release speelbaar op Xbox One in de FIFA 17 Xperience aan de Kalverstraat 101 te Amsterdam.

Meer informatie en het volledige programma worden binnenkort bekendgemaakt op de Facebook-eventpagina en op facebook.com/fifabenelux.

fifa

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x