Home Gaming EA geeft geen persconferentie op E3 2019

EA geeft geen persconferentie op E3 2019

by Jos Vis

Het is weer bijna zover; de E3 komt eraan. EA is er dit jaar ook weer bij, maar het zal haar line-up tijdens EA PLAY 2019 op een andere wijze presenteren dan bij voorgaande edities.

EA belooft meer focus op games en gameplay tijdens verschillende livestreams tijdens de eerste twee dagen van het evenement van EA. De eerste livestream zal van start gaan op vrijdag 7 juni. Het lijkt erop dat ze goed naar de voordelen van Nintendo Direct hebben gekeken en diezelfde strategie hebben gekozen.

De E3 is de laatste jaren aan het veranderen. Zo heeft ook Sony dit jaar besloten geen persconferentie te geven op de beurs. Microsoft heeft eerder al laten weten ‘gewoon’ wel ouderwets op het podium hun line-up te gaan laten zien. Menige gamer bleef jarenlang ’s nachts wakker om alle persconferenties te volgen. Liefkozend wordt de E3 altijd ‘Gamers Christmas’ genoemd, maar het kan zomaar gebeuren dat dit in de loop der tijd helemaal uit ons agenda gaat verdwijnen.

Toch horen wij steeds meer geluiden van gamers die de video’s van Nintendo Direct eigenlijk veel leuker vinden dan een persconferentie. Toch zouden wij bij That’s Gaming legendarisch slechte E3 persconferenties gaan missen, zoals die van Konami in 2010:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: