Home Gaming E3: Nieuwsoverzicht Xbox E3 Briefing

E3: Nieuwsoverzicht Xbox E3 Briefing

by Mark van Truijen

Gisteravond tijdens de Xbox E3 Briefing in Los Angeles heeft Microsoft een nieuwe familie van Xbox One devices, veel nieuwe Xbox Live features en de grootste games line-up in de geschiedenis van Xbox aangekondigd. Xbox deelde ook hoe Xbox Live naar alle devices en netwerken wordt gebracht – PC, console, virtual reality en mobile – om een complete ervaring te creëren waar alle gamers verwelkomd, gerespecteerd en gesteund worden. Met het nieuwe Xbox Play Anywhere programma kopen gamers eenmalig een game en kunnen het vervolgens op zowel hun Windows 10 PC als Xbox One consoles spelen met gedeelde voortgang, opgeslagen games en achievements. Elke nieuwe Microsoft Studios titel die getoond is op de Xbox E3 2016 Briefing ondersteunt Xbox Play Anywhere en meer titels zullen volgen.

In deze mail willen we je, met onderstaande samenvatting, op de hoogte brengen van het belangrijkste nieuws. In de bijlage vind je een volledig overzicht in het originele Engelstalige persbericht.

Een nieuwe familie van Xbox One devices

• Xbox One S: Vormgegeven in een strak nieuw design en “robot witte” kleur, is de nieuwe Xbox One S de kleinste en meest compacte Xbox ooit. De 40 procent kleinere console heeft een interne voeding en ondersteunt 4K Ultra HD voor Blu-ray-films en content gestreamd door partners, zoals Netflix en Amazon Video. High Dynamic Range ondersteuning voor video en gaming levert rijkere, heldere kleuren ingames als Gears of War 4.

• “Project Scorpio”: Verwacht eind 2017, “Project Scorpio” zal de meest krachtige console zijn die ooit is gemaakt. Met 6 teraflops GPU ontstaat een premium console game-ervaring inclusief echte 4K-gaming en high fidelity virtual reality.

• Nieuwe Xbox Wireless Controller: We hebben het comfort verhoogd met een betere grip en introduceren een slank, gestroomlijnd ontwerp in wit. Door middel van Bluetooth breng je eenvoudig een draadloze verbinding met je Windows 10 PCs en tablets tot stand.

• Xbox Elite Limited Edition “Gears of War 4” Wireless Controller: Een pro-level controller ontworpen in samenwerking metThe Coalition. Deze nieuwe controller is voorzien van gelaserde groeven en een verweerd ontwerp, die het overlevingsverhaal van een confrontatie met de Swarm vertelt.

Gamers komen samen op Xbox Live

 • Clubs op Xbox Live: Een nieuwe manier om in contact te komen met gamers en eigen communities te creëren met mensen die dezelfde speelstijl, persoonlijke interesses en waarden hebben.

Looking for Group op Xbox Live: Zoals een “want ad” voor multiplayer is Looking for Group de makkelijkste manier om te zoeken naar spelers die beschikbaar en gekwalificeerd zijn om deze direct toe te voegen aan jouw multiplayer match.

• Arena op Xbox Live: Een nieuw online toernooi platform ontworpen voor iedereen, van beginner tot aspirant-pro. Arena brengt competitief gamen naar Xbox One en Windows 10 devices.

• Cross-play: Gamers op Xbox One en Windows 10 kunnen nu geselecteerde multiplayer games samen spelen.

• PC games (Win32) in Xbox Live: Met de Xbox-update van deze zomer zullen de top PC-games op Xbox Live verschijnen, met elke maand meer titels.

Language Region Independence: Op basis van overweldigende fan feedback, geven we gamers met Language Region Independence de vrijheid om elke op Xbox One ondersteunde taal te kiezen, ongeacht hun locatie.

Grootste game line-up komt naar Xbox One en Windows 10

Microsoft kondigde een enorme reeks games aan voor zowel Xbox One als Windows 10, zoals “ReCore”, “Gears of War 4”, “Forza Horizon 3”, “Sea of Thieves”, “Halo Wars 2”, “Scalebound”, “Minecraft” en andere games waar fans dit jaar en daarna naar uit kunnen kijken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x