Home Gaming E3: In Battlefield 1 is geen strijd ooit hetzelfde

E3: In Battlefield 1 is geen strijd ooit hetzelfde

by Sven

DICE, een studio van Electronic Arts Inc. nodigt je uit voor een wereld van ontdekking en epische oorlogvoering met continu veranderende gevechten, only in Battlefield™ 1.

Intuïtieve verwoesting en dynamisch weer garanderen dat geen strijd ooit hetzelfde is. Baan je een weg door muren en gebouwen voor nog meer gameplay-mogelijkheden, schakel de vijand uit op creatieve manieren, en schrijf geschiedenis op het terrein om je heen met intuïtieve verwoesting. Door jouw acties verandert de ongerepte wereld rondom in een verwoest landschap.

Met dynamisch weer moet je je tactiek afstemmen op weersveranderingen, omdat de elementen een rol spelen in de strijd. Of je dezelfde map speelt op een heldere dag, in zware mist of in regen, beïnvloedt wat je ziet en hoort, zodat je wordt gedwongen om je speelstijl af te stemmen op een continu veranderend strijdveld.

Operations introduceert een hele nieuwe manier om multiplayer te spelen. In Battlefield 1 speel je een serie gerelateerde gevechten op meerdere frontlinies. Speel een reeks gevechten waar je acties ook na de match consequenties hebben, terwijl je probeert om grondgebied te veroveren of aanvallers terug te dringen.

Op momenten waarop je denkt dat alles verloren is, roep je de Behemoths op: de grootste volledig door spelers bestuurde voertuigen die je ooit in Battlefield hebt gezien. Zwerf over het strijdveld en laat het vuur regenen op de vijand om door de verdedigingslinies te breken. Totale oorlog voelde nog nooit zo episch. Bestuur de Armored Train, het Air Ship of het Battleship om het strijdveld te land, ter zee en in de lucht te domineren.

Met Battlefield 1 proberen we het meest dynamische schietspel ooit af te leveren. We willen zeker weten dat geen strijd voor de spelers ooit hetzelfde is, en met de introductie van Operations bieden we de fans variatie op het gebied van gameplay en creativiteit,” aldus Aleksander Grøndal, Senior Producer, DICE. “En alleen in Battlefield 1 kun je met de Behemoths een Air Ship in een luchtgevecht storten.”

De open bèta van Battlefield 1 gaat later deze zomer live. Om eerder toegang te krijgen, kunnen spelers zich hier registreren om Battlefield Insider te worden. Ze krijgen ook toegang tot in-game beloningen, exclusieve content en voorproefjes van Battlefield 1 (en het laatste nieuws over andere EA-games, diensten en evenementen).

Bekijk de Battlefield 1 gameplay trailer van EA PLAY hier en ontdek meer over de dageraad van totale oorlog op http://www.battlefield.com.

Battlefield 1 wordt op 21 oktober 2016 wereldwijd uitgebracht op de Xbox One, Origin™ voor de pc en de PlayStation®4. Spelers die de Early Enlister Deluxe Edition reserveren, kunnen gaan spelen vanaf 18 oktober*.

EA Access– en Origin Access-leden kunnen Battlefield 1 spelen met Play First Trials. EA Access-leden krijgen een korting van 10% op digitale aankopen als ze een digitale versie van het spel aanschaffen op Xbox Live, en Origin Access-leden krijgen 10% korting als ze het spel aanschaffen via Origin**.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x