Home Gaming E3: Bereid je voor, Titanfall 2 komt 28 oktober uit!

E3: Bereid je voor, Titanfall 2 komt 28 oktober uit!

by Sven

Respawn Entertainment en Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) hebben vandaag aangekondigd datTitanfall® 2 wereldwijd zal worden uitgebracht op vrijdag, 28 oktober 2016 voor de Xbox One, Origin voor PC en (voor het eerst ooit in de franchise) de PlayStation®4. De langverwachte first-person shooter borduurt voort op de fundering die Respawn heeft gelegd met de eerste Titanfall: snelle, soepele en geweldige gameplay tussen Pilots en Titans die het shooter-genre nog verder innoveert en verbetert.

 

“Met de originele Titanfall richtten we ons op de gameplay en een nieuwe manier van bewegen en vechten in een first-person shooter”, aldus Vince Zampella, CEO van Respawn Entertainment en medebedenker van de Call of Duty-franchise. “Met Titanfall 2 borduren we voort op die fundering door een afgestemde singleplayer-campagne te introduceren die wordt ondersteund door een uitgebreidere multiplayer-ervaring, om de lat voor het shooter-genre nog hoger te leggen.”

In singleplayer is Titanfall 2 een met zorg samengestelde spelervaring die de unieke band tussen mens en machine verkent. In de singleplayer-campagne van Titanfall 2, die offline kan worden gespeeld, gaan fans naar The Frontier als een karabinier van de Militia die Pilot wil worden. Spelers zijn gestrand achter vijandelijke linies en moeten samenwerken met een ervaren Titan tijdens een ongelijke strijd waarop niemand ze heeft voorbereid. In multiplayer evolueert Respawn de ongeëvenaarde gameplay met een robuustere spelervaring die nog meer diepgang en variatie biedt: zes nieuwe Titans, uitgebreidere Pilot-vaardigheden, meer aanpassingsmogelijkheden en een robuust voortgangssysteem waarmee fans absoluut tevreden zullen zijn.

Fans die op 28 oktober als eerste naar The Frontier willen gaan, kunnen Titanfall 2 nu reserveren op Titanfall.com. Voor mensen die elke Titan vanaf de eerste dag willen kunnen aanpassen, biedt Titanfall 2 Deluxe Edition direct toegang tot exclusieve Warpaints en Nose Arts, twee camouflages en nog veel meer.

Vóór de release krijgt Titanfall 2 een open technische test die Respawn moet helpen met een geslaagde release op 28 oktober. Fans die het nieuws over de technische test als eerste willen ontvangen, kunnen zich hier registreren voor Dispatches from The Frontier: de Titanfall 2-nieuwsbrief met nieuws, exclusieve aanbiedingen en nog veel meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x