Home Gaming [E3 2015]UBISOFT GAAT NAAR E3 2015 MET FAN-FAVORITES EN ENKELE GROTE VERRASSINGEN

[E3 2015]UBISOFT GAAT NAAR E3 2015 MET FAN-FAVORITES EN ENKELE GROTE VERRASSINGEN

by Mark van Truijen

Ubisoft kondigt nieuwe content van drie van zijn langverwachte titels en een aantal nieuwe games aan op de Electronic Entertainment Expo 2015 (E3). Op maandag 15 juni geeft Ubisoft de aftrap met een persconferentie. Van 16 tot en met 18 juni is de line-up voor het komende jaar te bezichtigen op de Ubisoft booth, waar fans een uitnodiging voor de Uplay Lounge kunnen ontvangen.

De E3 is altijd een speciaal moment voor de gehele gaming community. Hier komen we allemaal samen om onze visie te delen over de toekomst van de entertainmentindustrie. Daarnaast onthullen we games waar we met enorm veel energie en passie aan werken. De feedback en het enthousiasme van de community wanneer zij voor het eerst zien waar wij aan werken, motiveert ons het meest,” aldus Yves Guillemot, co-oprichter en CEO van Ubisoft. “We houden ervan om een deel uit te maken van deze geweldige community. Onze getalenteerde teams werken continu met risico’s, verleggen grenzen en bieden meer vrijheid en keuzes in onze games zodat wij een langdurige en verrijkende ervaring kunnen bieden aan de spelers.

Actrice Aisha Tyler was zo geliefd vorig jaar dat ze ook dit jaar de Ubisoft E3 2015 Conferentie host. Deze conferentie vindt plaats in het Orpheum Theater in downtown Los Angeles op maandag 15 juni om 23:45 Nederlandse tijd. De conferentie wordt live uitgezonden en is on demand beschikbaar op het Ubisoft Youtube-en Twitch kanaal en opUplay. Alle Ubisoft videos en trailers van E3 staan op Youtube met embeddable links. Fans kunnen surfen naar www.ubisoft.com, een platform dat voor, tijdens en na het event gebruikt wordt voor het laatste nieuws en nieuwe content.

E3-bezoekers bezoeken de Ubisoft booth — #1023 — in de South Hall in het Los Angeles Convention Center. Hier zien ze de volledige E3 line-up en spelen hands-on demo’s van volgende games:

  •  Assassin’s Creed® Syndicate: Deze game speelt zich af in Londen tijdens de Industriële Revolutie. Spelers kruipen in de huid van Master Assassins, Jacob en Evie Frye. Ze vechten om Londen te bevrijden en leggen daarbij de fundamenten van de georganiseerde misdaad in deze stad. Het wordt een avontuur vol actie, intriges en brute gevechten.
  • Tom Clancy’s The Division™: In deze online open-world action RPG vormen spelers een team met andere Division-agenten om zo New York te redden van de chaos veroorzaakt door een dodelijke pandemie.
  • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege: Rainbow Six Siege, geïnspireerd door anti-terreureenheden van over heel de wereld, nodigt spelers uit om een meester der vernietiging te worden. Intense close quarter confrontaties, korte gevechten, tactische gameplay, teamwork en spanning vormen de kern van deze game.

Gedurende de week zijn er speciale gasten aanwezig en staat het programma van de Ubisoft booth boordevol activiteiten.

Voor het derde jaar op rij kunnen fans in de Uplay Lounge kennis maken met de line-up van de nieuwste games, ontwikkelaars ontmoeten, deelnemen aan competities en nog veel meer. Verder organiseert Ubisoft gedurende deze week Master Classes voor zijn fans waar nieuwe titels getoond worden in het bijzijn van de productie teams. In deze Master Classes worden onder andere Assassin’s Creed Syndicate, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege en Tom Clancy’s The Division live gestreamd via Twitch.

Ubisoft heeft bovendien een groep fans gekozen die de passie en diversiteit van hun communities perfect weerspiegelen. Deze ‘Star Players’ zijn door Ubisoft uitgenodigd op E3 en krijgen een volledige VIP-behandeling tijdens de show.

Ubisoft heeft bovendien een groep fans gekozen die de passie en diversiteit van hun communities perfect weerspiegelen. Deze ‘Star Players’ zijn door Ubisoft uitgenodigd op E3 en krijgen een volledige VIP-behandeling tijdens de show.

De Uplay Lounge opent zijn deuren op dinsdag 16 juni en woensdag 17 juni, in de namiddag en is gelegen in de SkySpace op de 71ste verdieping van de Bank Tower in Downtown LA. Voor meer informatie over de Uplay Lounge en de Star Players, voor en tijdens de E3, ga naar www.uplaylounge.com.

Fans die alle informatie over Ubisoft op de E3 willen volgen, moeten de hashtag #UbiE3 goed in de gaten houden op twitter. Ook kan je alles volgen bij ons op de pagina van E3 2015. De Ubisoft conferenties en activiteiten aan de Ubisoft Booth en Uplay Lounge zijn live te volgen op TwitchTwitch. Verder host de UbiBlog een aantal nieuwtjes en previews van Assassin’s Creed Syndicate, Rainbow Six Siege, The Division en alle onaangekondigde titels.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x