Home Gaming Warner Bros. bevestigt nieuwe werelden voor LEGO Dimensions

Warner Bros. bevestigt nieuwe werelden voor LEGO Dimensions

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment bevestigt vandaag dat LEGO Dimensions, de entertainment ervaring die het bouwen van LEGO steentjes verenigt met interactieve console gameplay, gameplay zal bevatten van The Simpsons™, Doctor Who, Ghostbusters™, Portal®, Jurassic World™, Midway Arcade, LEGO® Chima™ en Scooby Doo!™. Deze geliefde werelden van fans, waarvan de meesten nog nooit eerder in een LEGO videogame te zien zijn geweest, komen samen met de al eerder aangekondigde DC Comics, The Lord of the Rings™, The LEGO®Movie™, The Wizard of Oz™, LEGO® Ninjago™ en Back to the Future™ werelden in een spannend avontuur, speelbaar met de LEGO Dimensions Starter Pack.

Voor gamers die hun LEGO Dimensions ervaring willen personaliseren, bieden de Level Packs, Team Packs en Fun Packs, gebaseerd op deze veertien merken, nieuwe bouwbare karakters, voertuigen en gadgets, alsmede boeiende game content met levels die rondom missies draaien en unieke in-game vaardigheden. Alle uitbreidingspakketten bieden spelers de gelegenheid om alles door elkaar te gebruiken, waar dan ook in de game.

In de nieuwe trailer is te zien dat ieder LEGO voertuig en gadget fysiek gebouwd kan worden en tot twee keer toe herbouwd kan worden om in totaal drie verschillende objecten te maken die ieder compleet verschillende dingen kunnen doen in de digitale game. Zodra spelers een achievement behalen met het bouwen, ontvangen ze in-game instructies die laten zien hoe dezelfde fysieke LEGO steentjes gebruikt kunnen worden om voertuigen en gadgets te herbouwen tot verschillende objecten die compleet nieuwe mogelijkheden bieden.

Zo kunnen de LEGO voertuigsteentjes uit de Starter Pack gebruikt worden om de LEGO Batmobiel te bouwen waarmee spelers de accelerator schakelaars kunnen activeren. De Batmobiel kan ook herbouwd en getransformeerd worden tot een LEGO Batblaster door toevoeging van Sonar Smash, een sonar pistool die LEGO sonar steentjes kan breken. Het voertuig kan vervolgens weer worden herbouwd tot de LEGO Sonic Batray, met een speciale raket aanvalsoptie. Spelers kunnen hun ge-upgrade voertuig veiligstellen met de LEGO Toy Tag, zodat ze het voertuig en alle nieuwe vaardigheden mee kunnen nemen naar een game van een vriend of waar ze dan ook maar willen spelen. Spelers kunnen dit met ieder voertuig en gadget uit ieder pakket doen.

LEGO Dimensions staat gepland voor release op 29 september en komt uit op Xbox One, het all-in one games en entertainment systeem van Microsoft en Xbox 360 games en entertainment systeem van Microsoft, PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen en Wii U™ systeem van Nintendo.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: