Home Featured Duik diep in de nieuwe features van Tropico 6

Duik diep in de nieuwe features van Tropico 6

by Jos Vis

Aanstaande vrijdag maakt El Presidente zijn triomfantelijke terugkeer, aangezien Tropico 6, de nieuwste aflevering in de veelgeprezen Tropico-franchise, wereldwijd op Windows PC en Linux wordt gelanceerd (Mac-versie volgt binnenkort). In afwachting van de lancering, is de trouwe medewerker van Penedimo van El Presidente bezig geweest met het creëren van een nieuwe video-featurette waar ontwikkelaar Limbic Entertainment vertelt hoe het werkte om de reeks te verbeteren en in het bijzonder voortbouwde op het succes van Tropico 5, terwijl ze trouw bleef aan de kernwaarden van Tropico .

Dus, leun achterover, ontspan je en laat ontwikkelaar Limbic Entertainment je meenemen op een reis van de ontwikkeling van Tropico 6 en de geweldige nieuwe functies die je te wachten staan tijdens de officiële lancering van vrijdag.

Er is nog steeds tijd voor dictators om hun exemplaar van Tropico 6 vooraf te bestellen, hetzij digitaal of als een retailbox-editie. De speciale ‘El Prez-editie’ van Tropico 6 wordt geleverd met een schat aan bonusspulletjes om je Tropicanevakantie mooier te maken, terwijl er ook twee verrukkelijke digitale pre-orderopties zijn. De standaardeditie is beschikbaar met een korting van 10% en directe toegang tot de bèta, terwijl de speciale El Prez-editie ook wordt geleverd met 10% korting en directe bètatoegang, maar voegt ook een aantal speciale in-game-inhoud toe (een toeristische outfit voor El Prez en een Flamingo-vijver voor het presidentiële paleis), de digitale soundtrack en een fantastische digitale kalender.
 
Inbegrepen in de retailbox-editie zijn vier ansichtkaarten van Tropico’s adembenemende stranden en totaal niet-gestolen monumenten, twee toeristische outfits voor je Presidente, een exclusief ontwerp van flamingo-vijverpaleis, een digitale soundtrack van foot-tapping Tropican beats en een digitale kalender om te markeren van de dagen tot de verkiezingsdag. Precies wat een dictator nodig heeft op zijn reis naar grootheid.

Tropico 6 is gepland voor een wereldwijde release op Windows PC en Linux op 29 maart 2019 (Mac-versie volgt binnenkort), met console-versies die in de zomer van 2019 op PlayStation 4 en Xbox One zullen volgen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: