Home Gaming GRATIS UPDATE OPERATION BLACK ICE VOOR TOM CLANCY’S RAINBOW SIX® SIEGE NU BESCHIKBAAR

GRATIS UPDATE OPERATION BLACK ICE VOOR TOM CLANCY’S RAINBOW SIX® SIEGE NU BESCHIKBAAR

by Mark van Truijen

Ubisoft® heeft aangekondigd dat de gratis update Operation Black Ice voor Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege nu beschikbaar is voor de Xbox One, PlayStation®4 en Windows PC.

Als onderdeel van de voortdurende inzet om nieuwe content op regelmatige basis uit te laten komen voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is de eerste van de vier contentupdates aangekondigd. Het Operation Black Ice contentpakket bestaat uit de nieuwe map ‘Yacht’, twee nieuwe operators van de elite Canadese special operations JTF 2 force, Frost en Buck, en nieuwe wapenskins. Ook kan men de Spectator Camera online op alle platformen in custom games gebruiken.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege post launch filosofie is om de community bij elkaar te houden door constant nieuwe, gratis gameplayelementen beschikbaar te stellen. Maps en modi zullen meteen gratis beschikbaar zijn voor iedereen. Nieuwe operators en de meeste wapenskins kunnen ontgrendeld worden met Renown of met R6 Credits.

Eigenaren van de Season Pass ontvangen de nieuwe JTF 2 operators direct. Spelers zonder de Season Pass kunnen deze vanaf 9 februari vrijspelen met Renown of R6 Credits.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is momenteel wereldwijd verkrijgbaar voor de Xbox One, PlayStation®4 en Windows PC.

Voor meer informatie over Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, bezoek je rainbow6.com.

Voor het laatste nieuws over alle games van Ubisoft, bezoek je ubiblog.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x