Home Gaming Dragon Quest XI aangekondigd voor de PS4, 3DS, en misschien zelfs de Nintendo NX

Dragon Quest XI aangekondigd voor de PS4, 3DS, en misschien zelfs de Nintendo NX

by Mark van Truijen

Nadat het logo van de week al uitgelekt was heeft Square Enix besloten om de game maar in ze geheel aan te kondigen, Dragon Quest XI is momenteel in ontwikkeling voor de Playstation 4, Nintendo 3DS en misschien de Nintendo NX.

Dragon Quest XI word geregiseerd door Takeshi Uchikawa en ook de componist Koichi Sugiyama zal zijn opwachting weer maken.

De PlayStation 4 versie zal gaan draaien op de Unreal Engine 4 en wordt ontwikkeld door Square Enix met ondersteuning van Orca. De 3DS versie wordt ook door het zelfde team gemaakt en zal geen port zijn van de PS4 versie. Hij zal hetzelfde verhaal vertellen als de PS4 versie, enkel is het verhaal zo gemaakt dat het logisch is op de handheld. Het bovenste display krijgt de 3D beelden en het onderste zal je de game tonen als in het begin van Dragon Quest.

dqxi-3ds

Square Enix liet geen release date vallen, en ook niet of er een westerse release aan komt. Maar aangezien we volgend jaar dertig kaarsjes mogen uitblazen voor Square Enix kunnen we erop wachten dat de game de oversteek vast wel gaat maken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x