Home Gaming DRAGON QUEST HEROES II AANGEKONDIGD VOOR EUROPA EN NOORD-AMERIKA

DRAGON QUEST HEROES II AANGEKONDIGD VOOR EUROPA EN NOORD-AMERIKA

by Mark van Truijen

 Square Enix Ltd. heeft vandaag aangekondigd dat DRAGON QUEST HEROES II op 28 april 2017 verschijnt in Europa en de PAL-gebieden. 

De action RPG DRAGON QUEST HEROES™ II speelt in een heel nieuwe wereld, met nieuwe helden en een nieuw verhaal. Tijdens een spannend avontuur, met veldslagen van epische proporties, moeten spelers de orde en vrede in de wereld herstellen. In de nieuwe multiplayermodus kunnen spelers een groep van maximaal vier personen vormen om online te strijden tegen zwermen vijanden en gigantische monsters. 

In DRAGON QUEST HEROES II kunnen spelers aan de slag met diverse unieke personages, elk met hun eigen acties en vaardigheden. Naast diverse bekende gezichten uit de DRAGON QUEST®-serie zijn er ook twee gloednieuwe helden om mee te spelen – de neef en nicht Lazarel en Teresa. 

Het verhaal

Vele, vele jaren gelden woedde er een lange en verschrikkelijke oorlog. Toen deze eindelijk was een was geëindigd, zwoeren de mensen plechtig nooit meer te zullen strijden. De wereld werd verdeeld in zeven rijken, en duizend jaar lang heerste er vrede.

Op een dag werden neef Lazarel en nicht Teresa, twee ridders-in-opleiding, met elkaar herenigd in het koninkrijk Harba, ver verwijderd van hun woonplaats Dunisia. Ze konden onmogelijk vermoeden dat het Dunisiaanse leger op het punt staat dat koninkrijk binnen te vallen, onder leiding van hun oude vriend Prince Cesar.

De langdurige vrede is verbroken, en de wereld vervalt in chaos. Met hulp van de konings gezant moeten Lazarel en Teresa naar Accordia reizen voor een ontmoeting met de allerhoogste raad van de Zeven Koninkrijken en een manier vinden om de vrede in de wereld te herstellen! 

DRAGON QUEST HEROES II is vanaf 28 april 2017 verkrijgbaar voor de PlayStation®4. Ga voor meer informatie naar: www.dragonquest-game.com.

Details:

·         Titel:                            DRAGON QUEST HEROES II

·         Releasedatum:             28 april 2017

·         Platform:                      Verpakte en digitale versie voor PlayStation 4 

·         Spelers:                       1–4

·         Genre:                          Action RPG

·         Leeftijdsclassificatie:     PEGI 12+

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: