Home Gaming NIER: AUTOMATA DEMO GAAT OP 22 DECEMBER LIVE IN EUROPA

NIER: AUTOMATA DEMO GAAT OP 22 DECEMBER LIVE IN EUROPA

by Mark van Truijen

 Square Enix Ltd. maakt vandaag bekend dat zowel fans als nieuwkomers binnenkort voor het eerst een demo kunnen spelen van de spannende action RPG NieR: Automata™. Deze demo is vanaf 22 december verkrijgbaar op het PlayStation®Network.

De demo verplaatst spelers naar een verlaten fabriek, waar ze met de android 2B een enorm vijandelijk wapen moeten vinden en vernietigen.  

NieR: Automata is vanaf 10 maart 2017 verkrijgbaar voor de PlayStation®4. Ga voor meer informatie naar http://nier-automata.com 

Ook de gelimiteerde “Black Box Edition” is nu beschikbaar als pre-order. Deze speciale versie is in beperkte oplage verkrijgbaar in de Square Enix Online Store. De Black Box Edition is verpakt in een stijlvolle zwarte doos en wordt geleverd inclusief een Android 2B Figurine, Artbook, soundtrack en selectie van downloadbare bonuscontent.

Het verhaal van NieR: Automata

Buitenaardse machines vallen zonder waarschuwing de aarde aan. Geconfronteerd met deze schijnbaar onoverwinnelijke dreiging vlucht de mensheid van de aarde naar een veilig heenkomen op de maan.

Daar ontwikkelt de mensheid een leger androidsoldaten om terug te strijden tegen de mechanische horde, maar het lukt ze alleen hun opmars te vertragen. Om de impasse te doorbreken is een nieuw soort androidinfanterie de strijd in gestuurd: de YoRHa squad.

In de verlaten woestenij op aarde woedt de oorlog tussen machines en androids voort. Een oorlog die binnenkort de lang vergeten waarheid over deze wereld zal blootleggen

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: