Home Gaming DOOM – Nu wereldwijd verkrijgbaar

DOOM – Nu wereldwijd verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Bethesda Softworks®, een ZeniMax® Media-bedrijf, kondigt aan dat de langverwachte first-person shooter DOOM nu wereldwijd verkrijgbaar is voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. DOOM – de iconische game die een genre wist te definiëren en als een van de meest invloedrijke games ooit gemaakt wordt bestempeld – keert terug als een brutale, leuke en uitdagende moderne shooter.

“We zijn enthousiast een nieuw hoofdstuk in de wereld van DOOM te introduceren. Onze intenties waren een game te ontwikkelen met de typische eigenschappen van DOOM, maar dan gebouwd voor een meer gemoderniseerd gaming publiek met de nieuwste technologieën,” aldus Marty Stratton, executive producer bij id Software. “DOOM draait volledig rond krachtige wapens, gekke demonen en snelle gameplay. We geloven dat fans van het origineel en nieuwkomers tot de franchise zullen genieten van hetgeen DOOMheeft aan te bieden en we kunnen niet wachten tot iedereen ermee aan de slag gaat.”

DOOM is ontwikkeld bij id Software®, pionier in het first-person shooter genre. Genadeloze demonen, gigantische wapens en snelle, vlotte bewegingen zijn de funderingen voor intense, first-person combat – of je nu hordes demonen tot moes slaat in de singleplayer campagne of het tegen vrienden opneemt in de vele multiplayer modi. Breid je gameplay-ervaring uit met de DOOM SnapMap™ game editor om gemakkelijk eigen content aan te maken, te spelen en wereldwijd te delen.

Voor meer informatie omtrent DOOM, bezoek www.DOOM.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x